ჩემი მეგობრები ამ რეცეპტისთვის რიგში დგანან. ამ ინგრედიენტით მომზადებული კოტლეტი მართლაც საოცრებაა.

0
87
#post_seo_title

კოტლეტი ხაჭოთი

მრავალი წლის წინ ჩემი მეუღლის ნათესავმა მასწავლა ამ კატლეტების მომზადება. მას შემდეგ მხოლოდ ამ გზით ვამზადებ და ჩემი ახლობლები, კოლეგები და სტუმრებიც კი რეცეპტის რიგში დგანან. საქმე იმაშია, რომ დაფქულ ხორცს ხაჭოს ვამატებ. ეს ხდის ხორცის ბურთულებს ნაზს და ჰაეროვანს, აძლევს ნაღების გემოს.

კოტლეტი ხაჭოთი არ არის უფრო რთულად მოსამზადებელი, ვიდრე ჩვეულებრივი. მათი მომზადება შესაძლებელია როგორც ღუმელში, ასევე ტაფაში – ეს ყველაფერი თქვენს გემოვნებაზეა დამოკიდებული. თუ ამ კერძისთვის შესანიშნავ სოუსს ეძებთ, რეცეპტის ბოლოს ერთ ვარიანტს შემოგთავაზებთ.

ჩემი მეგობრები ამ რეცეპტისთვის რიგში დგანან. ამ ინგრედიენტით მომზადებული კოტლეტი მართლაც საოცრებაა. | შენი სუფრა

ინგრედიენტები

დაფქული ღორის ხორცი 500 გრ

კვერცხი 2 ც

ხაჭო 200 გრ

პურის ორცხობილა 50 გრ

წყალი 50 მლ

ხახვი 2 ც

ნიორი 2 კბილი

მარილი 1 ჩ/კ

შავი პილპილი (დაფქული) გემოვნებით

მზესუმზირის ზეთი გემოვნებით

მომზადება

ხაჭო აურიეთ ბლენდერში ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. შეურიეთ დაფქულ ხორცს, კვერცხს, მარილი და პილპილი.

ჩემი მეგობრები ამ რეცეპტისთვის რიგში დგანან. ამ ინგრედიენტით მომზადებული კოტლეტი მართლაც საოცრებაა. | შენი სუფრა

ხახვი და ნიორი გაფცქვენით, დააბლენდერეთ, დაუმატეთ ხაჭო-ხორცის მასას და აურიეთ.

ჩემი მეგობრები ამ რეცეპტისთვის რიგში დგანან. ამ ინგრედიენტით მომზადებული კოტლეტი მართლაც საოცრებაა. | შენი სუფრა

პურის ორცხობილა დაალბეთ წყალში და აურიეთ დაფქულ ხორცში.

ჩემი მეგობრები ამ რეცეპტისთვის რიგში დგანან. ამ ინგრედიენტით მომზადებული კოტლეტი მართლაც საოცრებაა. | შენი სუფრა

საცხობ ფირფიტას წაუსვით მცენარეული ზეთი. მოამზადეთ ღვეზელები და მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე. აცხვეთ 30-35 წუთის განმავლობაში 180°C ტემპერატურაზე.

ჩემი მეგობრები ამ რეცეპტისთვის რიგში დგანან. ამ ინგრედიენტით მომზადებული კოტლეტი მართლაც საოცრებაა. | შენი სუფრა

აუცილებლად სცადეთ არაჟნის სოუსი ხორცის კატლეტებისთვის. ამისთვის ქვაბში გაადნეთ 30გრ კარაქი, დაუმატეთ 30გრ ფქვილი და 2 წუთის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე გამუდმებით ურიეთ. დაუმატეთ 250 მლ მდუღარე წყალი, 150 გრ არაჟანი, მარილი და პილპილი. აურიეთ და მოხარშეთ კიდევ 4 წუთი.

READ  გემრიელი, სწრაფი, პიკანტური. ერთი სული მაქვს კიდევ როდის მოვამზადებ!

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ