შოკოლადის პასტა დიდებისთვისაც უგემრიელესი ნუგბარია. განსაკუთრებით უხდება ის ზამთრის სუსხიან დღეებს
შოკოლადის პასტა მოამზადეთ შემდეგნაირად:
ინგრედიენტები:
კარაქი — 125 გრ.
ნიგვზიანი შოკოლადის ფილა — 90 გრ.
შესქელებული რძე — 1 ქილა (380 გრ.)
კაკაოს ფხვნილი — 1-1, 5 ს. კ.
მომზადება:I. თასში გაადნეთ კარაქი და გადმოდგით ცეცხლიდან, დატეხეთ და დაამატეთ შოკოლადის ფილა, ურიეთ ხელის სათქვეფით, ვიდრე ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ.
II. დაუმატეთ შესქელებული რძე, ისევ ხელის სათქვეფით ურიეთ და ერთგვაროვანი მასის მიღების შემდეგ, დაუმატეთ კაკაოს ფხვნილი.
III. მიღებული პასტა გადაიტანეთ მინის ქილაში და მაცივარში შეინახეთ, რომ კარგად გაგრილდეს და შესქელდეს.
გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi
მასალის გამოყენების პირობები