ღორის ნეკნები ალუბლის წვენში! ფანტასტიკური გემო აქვს და ისეთივე წითელია, როგორც სურათზე!

0
198
#post_seo_title

მნიშვნელოვანია იცოდეთ რამდენიმე დეტალი. ნეკნები მინიმუმ 30 წუთის განმავლობაში უნდა დაამარილოთ წყალში, შემდეგ კი მოხარშოთ ხილის წვენში და თაფლის და მდოგვის სოუსით გამოაცხოთ. სიტყვებით რომ ვთქვათ, რთულია. ფაქტობრივად,  ღორის ნეკნების ღუმელში გამოცხობა არის ამოცანა, რომლის ამოხსნაც  ყველას შეუძლია.

შემადგენლობა

ღორის ნეკნები 750 გრ

მდოგვი 1 ს/კ.

ალუბლის წვენი 800 მლ

ბარბექიუს  სოუსი 2 ს/კ.

თაფლი 1 ს/კ.

მარილი გემოვნებით

შავი პილპილი გემოვნებით

მომზადება

გარეცხეთ ნეკნები, გააშრეთ, დაჭერით ნაჭრებად.

 

ღორის ნეკნები ალუბლის წვენში! ფანტასტიკური გემო აქვს და ისეთივე წითელია, როგორც სურათზე! | შენი სუფრა

მოათავსეთ ღრმა ჭურჭელში, მოაყარეთ მარილი, პილპილი, მოასხით მდოგვი, აურიეთ და გააჩერეთ 30 წუთი.

გააცხელეთ ტაფა და ნეკნები 3 წუთის განმავლობაში უცხიმოდ შეწვით ყველა მხრიდან.

 

ღორის ნეკნები ალუბლის წვენში! ფანტასტიკური გემო აქვს და ისეთივე წითელია, როგორც სურათზე! | შენი სუფრა

დაასხით შემდეგ წვენი, როცა ადუღდება, ცეცხლს მინიმუმამდე დაუწიეთ, დააფარეთ თავსახური და 30 წუთი ადუღეთ.

გადაიტანეთ ნეკნები საწურზე, რომ დაიწუროს ზედმეტი სითხისგან.

აურიეთ ცალკე სოუსი და თაფლი. მოასხით ნეკნებს.

პერგამენტის ქაღალდზე დააწყეთ და გამოაცხეთ 250 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.

 

 

ღორის ნეკნები ალუბლის წვენში! ფანტასტიკური გემო აქვს და ისეთივე წითელია, როგორც სურათზე! | შენი სუფრა

 

ღორის ნეკნები ალუბლის წვენში! ფანტასტიკური გემო აქვს და ისეთივე წითელია, როგორც სურათზე! | შენი სუფრა

ღუმელში შემწვარი ღორის ნეკნები შეგიძლიათ მიირთვათ გემრიელი საწებლით, სოუსით ან უბრალოდ მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.

author avatar
SheniSupra.ge
დამოუკიდებელი, აპოლიტიკური და ნეიტრალური მედია — ფაქტებზე დაფუძნებული სანდო ინფორმაცია. შენთვის და შენი საქართველოსთვის. #აქხარისხია #drpkhakadze #sheniambebi
READ  მასში ვიტამინები ოთხჯერ მეტია ვიდრე ლიმონში და ორჯერ მეტი ვიდრე სტაფილოში. გაიგეთ, რომელ თვეში უნდა შეაგროვოთ ეს სასწაული მცენარე.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ