ღვეზელი, რომელიც ყოველ დღე შეგიძლიათ გამოაცხოთ – არაჟანი, ორი კვერცხი, ფქვილი და ნამცხვარი მზადაა.

0
28
#post_seo_title

შემადგენლობა

ხორბლის ფქვილი 1.5 ჭიქა.

კვერცხი 3 ცალი

არაჟანი 1,5 ჭიქა.

მზესუმზირის ზეთი 3 ს/კ.

მარილი გემოვნებით

0.5 ჩ/კ.

ძმარი 0.5 ჩ/კ.

მყარი ყველი 150 გ

მომზადება:

ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ არაჟანი, ზეთი და აურიეთ. შემდეგ დაამატეთ მშრალი პროდუქტები, ფქვილი, სოდა, მარილი. დაამატეთ ძმარი ან ლიმონმჟავა.

ცხიმწასმულ ფორმაში ჩაასხით ცომისნახევარი დააყარეთ გახეხილი ყველი და შეავსეთ დარჩენილი ცომით.

გამოაცხეთ 180 გრადუსზე 50 წუთით.

 

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ