ჩათუშული ქათმის გული

0
53
#post_seo_title

ჩათუშული ქათმის გული:

ინგრედიენტები:

ქათმის გული 60 გ
ტომატის პიურე 200გ
ბულგარული წიწაკა 1 ც
წიწაკა ჩილი
ძირა
მდოგვი 1 ს.კ.
ნიორი 2 კბილი
ნაღები 2 ს.კ.
მარილი
ოხრახუში
რეჰანი
ზეითუნის ზეთი 2 ს.კ.
დაფნის ფოთოლი 1ც

მომზადება

  1. გაჭერით გულები შუებზე.
    ჩათუშული ქათმის გული
  2. გაათბეთ ზეთი დიდ ტაფაზე. მოათავსეთ მასზე გულები.
  3. დაჭყლიტეთ ნიორი. დაჭერით წიწაკა ჩილი და ბულგარული წიწაკა. დაამატეთ ტაფაზე მარილთან, ძირასთან, მდოგვთან და დაფნის ფოთოლთან ერთად. შეწვით 5 წუთის მანძილზე.
  4. შემდეგ დაამატეთ ნაღები და ტომატის პიურე. ჩათუშეთ დახურულ მდგომარეობაში 20-30 წთ.
  5. რამდენიმე წუთით ადრე მომზადებამდე, დაამატეთ მწვანილი. შეგილიათ ნებისმიერი გარნირი შეუხამოთ.

ჩათუშული ქათმის გულების რეცეპტი შესაძლოა თქვენი ოჯახის ერთ-ერთი ფავორიტი გახდეს.
მასალის გამოყენების პირობები