ჩათუშული ქათმის გული

0
102
#post_seo_title

ჩათუშული ქათმის გული:

ინგრედიენტები:

ქათმის გული 60 გ
ტომატის პიურე 200გ
ბულგარული წიწაკა 1 ც
წიწაკა ჩილი
ძირა
მდოგვი 1 ს.კ.
ნიორი 2 კბილი
ნაღები 2 ს.კ.
მარილი
ოხრახუში
რეჰანი
ზეითუნის ზეთი 2 ს.კ.
დაფნის ფოთოლი 1ც

მომზადება

  1. გაჭერით გულები შუებზე.
    ჩათუშული ქათმის გული | შენი სუფრა
  2. გაათბეთ ზეთი დიდ ტაფაზე. მოათავსეთ მასზე გულები.
  3. დაჭყლიტეთ ნიორი. დაჭერით წიწაკა ჩილი და ბულგარული წიწაკა. დაამატეთ ტაფაზე მარილთან, ძირასთან, მდოგვთან და დაფნის ფოთოლთან ერთად. შეწვით 5 წუთის მანძილზე.
  4. შემდეგ დაამატეთ ნაღები და ტომატის პიურე. ჩათუშეთ დახურულ მდგომარეობაში 20-30 წთ.
  5. რამდენიმე წუთით ადრე მომზადებამდე, დაამატეთ მწვანილი. შეგილიათ ნებისმიერი გარნირი შეუხამოთ.

ჩათუშული ქათმის გულების რეცეპტი შესაძლოა თქვენი ოჯახის ერთ-ერთი ფავორიტი გახდეს.
მასალის გამოყენების პირობები
READ  მოამზადეთ ოქროსფერი ღვეზელი ქათმის ღვიძლით და კარტოფილით