უნივერსალური მეთოდია! ბებიას ღვეზელები თუ გინდათ შეინახეთ ერთი კვირის განმავლობაში, მაინც ფუმფულასავით რბილია.

0
29
#post_seo_title

უბრალოდ ერთგვარი შოკია! როგორც კი ვარდისფერ ღვეზელების მთას გამოვაცხობ, მაგიდაზე ვდებ და ისინი მაშინვე იწყებენ გამაგრებას! საღამომდე რბილი  ნამცხვრები აგურის მთად იქცევა. იძულებულები ვართ ერთდროულად მივირთვათ, რომ მერე არ გადავაგდოთ. დიდი ხნის განმავლობაში ვერ გავიგე დიასახლისების საიდუმლოება, რომლებმაც იციან როგორ მოამზადონ რბილი და ფუმფულა ღვეზელები, რომლებიც დიდხანს ინახება.

ჩემმა დედამთილმა პატარა, მაგრამ სასარგებლო კულინარიული ხრიკი გამიმხილა. გამოდის, რომ ეს ყველაფერი ერთ ინგრედიენტზეა, რომელსაც ყველა დიასახლისი არ უმატებს ცომს. ეს არანაირად არ მოქმედებს ღვეზელების გემოზე,  ახლა მე შემიძლია მარტივად მოვამზადო საფუარის ცომზე დამზადებული ღვეზელები ყველას გასახარად!

უნივერსალური მეთოდია! ბებიას ღვეზელები თუ გინდათ შეინახეთ ერთი კვირის განმავლობაში, მაინც ფუმფულასავით რბილია.

ღვეზელები, რომლებიც არ ხმება: საიდუმლო ინგრედიენტი

ყველაფერი რაც თქვენ გჭირდებათ არის ჩვეულებრივი სახამებელი. შეგიძლიათ გამოიყენოთ სიმინდი ან კარტოფილი – ეს ყველაფერი დამოკიდებულია იმაზე, თუ რა გაქვთ თქვენს სამზარეულოში. ეს ინგრედიენტი შემატებს ტენიანობას და სირბილეს, რაც კერძს უფრო მადისაღმძვრელს გახდის.

უნივერსალური მეთოდია! ბებიას ღვეზელები თუ გინდათ შეინახეთ ერთი კვირის განმავლობაში, მაინც ფუმფულასავით რბილია.

შეგიძლიათ სახამებელი დაუმატოთ როგორც საფუვრიან, ასევე არასაფუარი ცომს. და საიდუმლო ასევე უხდება როგორც ღუმელში გამომცხვარ, ასევე ტაფაზე შემწვარ ღვეზელებს. უნივერსალური მეთოდია!

უნივერსალური მეთოდია! ბებიას ღვეზელები თუ გინდათ შეინახეთ ერთი კვირის განმავლობაში, მაინც ფუმფულასავით რბილია.

თბილი რძე შეურიეთ საფუარს და შაქარს, დატოვეთ ნარევი დუღილამდე. შემდეგ შეურიეთ მცენარეული ზეთი და ოთახის ტემპერატურის კვერცხი. ფქვილი გავცრათ სახამებელთან ერთად, მოვზილოთ ერთგვაროვანი ცომი. დარწმუნდით, რომ დატოვეთ იგი მოსადუღებლად თბილ ადგილას საკვები ცელოფნის ქვეშ.

უნივერსალური მეთოდია! ბებიას ღვეზელები თუ გინდათ შეინახეთ ერთი კვირის განმავლობაში, მაინც ფუმფულასავით რბილია.

ახლა კი საუკეთესო ნაწილი – შევსების არჩევა. რომელი ღვეზელები მოგწონთ ყველაზე მეტად? შეიძლება მომზადდეს კარტოფილით, კომბოსტოთი, ხორცით, კვერცხით, ხაჭოთი, ყველით, კენკრით ან ხილით. ცომი იგივეა, მაგრამ მომზადება სრულიად განსხვავებულია.

უნივერსალური მეთოდია! ბებიას ღვეზელები თუ გინდათ შეინახეთ ერთი კვირის განმავლობაში, მაინც ფუმფულასავით რბილია.

გამოიყენეთ ეს პატარა ხრიკი, რათა თავიდან აიცილოთ უსიამოვნებები. აუცილებლად გაუზიარეთ თქვენს მეგობრებს, რათა მათი ცომეული იყოს უმაღლესი ხარისხის. ახლა ღვეზელები რამდენიმე დღის განმავლობაშიც რბილი და ნაზი იქნება! იცით რაიმე საიდუმლოება, რომელიც ამ კერძს უფრო გემრიელს გახდის? გაგვიზიარეთ კომენტარებში!

 

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ