ტრადიციული ქართული კერძი “ჩაქაფული”.

0
133
#post_seo_title

ცხვრის ხორცის ჩაქაფული

ინგრედიენტები

ცხვრის ან ბატკნის ხორცი 1 კგ

მწვანე ხახვი, ტარხუნა, ქინძი, ნიორი გემოვნებით

ახალი ტყემალი 1 ჭიქა

თეთრი ღვინო 1 ჭიქა

მარილი, წიწაკა გემოვნებით

მომზადება

გარეცხილი მწვანილი დაჭერით საშუალო ზომაზე. გარეცხეთ დაჭრილი ხორცი.

чакапули

ქვაბში ერთ ფენად ჩაალაგეთ ხორცი, მოაყარეთ მწვანილი, ტყემალი, მარილი და წიწაკა, შემდეგ ისევ გაიმეორეთ.

телятина с пряными травами

დავასხათ ღვინო და თავდახურული ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე, სანამ ხორცი არ მოიხარშება.

чакапули с тархуном

author avatar
SheniSupra.ge
დამოუკიდებელი, აპოლიტიკური და ნეიტრალური მედია — ფაქტებზე დაფუძნებული სანდო ინფორმაცია. შენთვის და შენი საქართველოსთვის. #აქხარისხია #drpkhakadze #sheniambebi
READ  უფრო გემრიელი სუპი არასდროს მიჭამია.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ