ტორტი “მასკარადი”

0
28
#post_seo_title

მასალა ცომისთვის:

6 ცალი კვერცხი

2 ჭიქა შაქარი

1 ქილა შესქ. რძე

2 ქილა არაჟანი

400 გრამი კარაქი

6 ჭიქა ფქვილი

2 ჩ/კ. სოდა/ძმრით3 ს/კ. კაკაო

 

შაქარი და კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ შესქ. რძე, არაჟანი, კარაქი, სოდა-ძმრით და ფქვილი. მოვზილოთ ცომი, გავყოთ ორ ნაწილად, ერთს შევურიოთ კაკაო. ცალ-ცალკე გამოვაცხოთ ტორტის ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ ყალიბში ან ღრმა გაზქურის ტაფაზე. გამოვაცხოთ საშუალო ცეცხლზე 30-35 წუთის განმავლობაში.

 

კრემის მომზადება:

 

1 ქილა შესქ. რძეს დავუმატოთ კარაქი და 4 ს/კ კაკაო, კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით. ფირფიტებს ჩამოვაჭრათ გვერდები და დავფხვნათ ზემოდან მოსაყრელად. ფირფიტებს წავუსვათ კრემი, შევაერთოთ და გვერდებზეც წავუსვათ. მოვრთოთ გახეხილი შოკოლადით და ნამცხვრის დაფხვნილი ნაპირებით. შეგიძლიათ მოასხათ მინანქარი.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ