სწორედ ეს მარინადი აძლევს კერძს გამორჩეულ გემოს და ფაქტიურად დნება პირში.

0
75
#post_seo_title

სწრაფი მარინადი ბულგარული წიწაკისა და ბადრიჯანისთვის

ჩემი ბებია უპირატესობას ანიჭებს კლასიკურ კერძებს და მარტივ სერვირებას. მიუხედავად ამისა, მისი კერძების დავიწყება შეუძლებელია სტუმრები ცდილობენ გაერკვნენ ბოსტნეულის კერძის შემადგენლობაში. რა იციან, რომ სწრაფი მარინადა მისი გამორჩეული გემოს ბრალი.

სანამ ბოსტნეულს დიდ ნაჭრებად ვჭრი, ბებიაჩემი ამზადებს სწრაფ მარინადს ბულგარული წიწაკისა და ბადრიჯანისთვის. იგი შედგება მხოლოდ 3 ინგრედიენტისა და წყლისგან. დღესასწაულისთვის მწვადის მსგავსად, ის აგზავნის ბოსტნეულს ღამით მაცივარში დასამარინადებლად. სუფრაზე მიაქვს მზა რბილ და სურნელოვან კერძებს.

 

სწორედ ეს მარინადი აძლევს კერძს გამორჩეულ გემოს და ფაქტიურად დნება პირში. | შენი სუფრა

ინგრედიენტები

ბადრიჯანი 1 კგ

ბულგარული წიწაკა 1 კგ

კამა 1 კონა.

ოხრახუში 1 კონა.

ნიორი 1 ც.

წყალი 350 მლ

მარილი 1 ს.კ.

შაქარი 2 ს.კ.

ძმარი 8 ს/კ

მზესუმზირის ზეთი გემოვნებით

მომზადება

უპირველეს ყოვლისა, ბოსტნეული გაასუფთავეთ, წიწაკა თესლიდან და ყუნწიდან გაასუფთავეთ, დაჭერით რბილობი ნახევრად ან მეოთხედად. ნაჭრები უნდა იყოს საკმარისად დიდი.

გარეცხეთ და გააშრეთ ტკბილი წიწაკა, დადეთ საცხობ ფირფიტაზე. ნაჭრებს წაუსვით ზეთი. ბოსტნეული გამოაცხვეთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში, სანამ ოქროსფერი არ გახდება, გავრეცხოთ ბადრიჯანი. გააშრეთ და დაჭერით 1–1,5 სმ სისქის წრეებად, შეწვით წრეები ზეთში, სანამ არ გახდება ოქროსფერი.

სწორედ ეს მარინადი აძლევს კერძს გამორჩეულ გემოს და ფაქტიურად დნება პირში. | შენი სუფრა

წვრილად დაჭერით ყველა მწვანილი და ნიორი. აიღეთ ფართო და ღრმა თასი. მასში ფენებად მოვაყაროთ ბადრიჯანი, მწვანილი, წიწაკა და ისევ ბადრიჯანი. დაალაგეთ ფენები, სანამ საკვები არ ამოგეწურებათ.

სწორედ ეს მარინადი აძლევს კერძს გამორჩეულ გემოს და ფაქტიურად დნება პირში. | შენი სუფრა

ახლა დაასხით ბოსტნეულს წინასწარ მოხარშული და გაცივებული მარინადი. მის მოსამზადებლად ოთახის ტემპერატურის ადუღებულ წყალს მარილი და შაქარი შეურიეთ.
დაუმატეთ ძმარი ან 1 ჩ/კ. ძმრის ესენცია 70%. მიღებული მასა აურიეთ, შეავსეთ ბოსტნეული. როცა მთლიანად გაცივდება, კერძი შედგით მაცივარში.

სწორედ ეს მარინადი აძლევს კერძს გამორჩეულ გემოს და ფაქტიურად დნება პირში. | შენი სუფრა

ბადრიჯანთან ერთად დამარინადებული წიწაკა საჭმელად მეორე დღესვე მზად იქნება. მე ჩვეულებრივ საღამოს ვამზადებ, რომ დილით მივირთვა. ეს სწრაფი მარინადი დაკავებული დიასახლისებისთვის ნამდვილი ხსნაა. მისი წყალობით, ბოსტნეული იძენს პიკანტურ მჟავიანობას და ფაქტიურად დნება პირში.

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ