კვირა, მარტი 23, 2025
- Advertisement -spot_img

სიახლეები

ბულგარული წიწაკა და მისი სარგებელი ფერის მიხედვით

0
ბულგარული წიწაკა არა მხოლოდ გემრიელი და მრავალფეროვანი ბოსტნეულია, არამედ ვიტამინებით და სასარგებლო ნაერთებით მდიდარი პროდუქტიც. ბულგარული წიწაკა და მისი ფერი არა მხოლოდ ესთეტიკურ ელფერს...

რა საკვები უნდა მივიღოთ გაზაფხულზე?

0
გაზაფხული იდეალური დროა ორგანიზმის გასაწმენდად და სილამაზის გასაუმჯობესებლად. სწორი საკვები დაგეხმარებათ კანის გაჯანსაღებაში, თმის გამაგრებასა და მეტი ენერგიის მიღებაში. 1. ვიტამინებით მდიდარი ხილი და ბოსტნეული გაზაფხულზე,...

კარაქი: რატომ უნდა ჩავრთოთ ის ყოველდღიურ რაციონში?

0
კარაქი ერთ-ერთი ყველაზე საკამათო პროდუქტია კვების სფეროში. ზოგიერთი მას ცხიმის მაღალი შემცველობის გამო ერიდება, კარაქი  სინამდვილეში ძალიან სასარგებლო პროდუქტია. მოდით გავიგოთ, რატომ უნდა ჩავრთოთ კარაქი...

მჟაუნა – რა უნდა ვიცოდეთ მისი სასარგებლო თვისებების შესახებ

0
მჟაუნა  ერთ-ერთი ყველაზე სასარგებლო მწვანილია, რომელიც მრავალ ქვეყანაში გამოიყენება როგორც სამკურნალო, ასევე კულინარიული მიზნებისთვის. მას უძველესი დროიდან იცნობენ, როგორც ორგანიზმის გამაჯანსაღებელ და ვიტამინებით მდიდარ...

ახალი კარტოფილის მომზადება და სარგებელი

0
ახალი კარტოფილი განსაკუთრებული პროდუქტია, რომელსაც მსუბუქი ტექსტურა და ნაზი გემო აქვს. ის არ საჭიროებს ხანგრძლივ მომზადებას და საკმაოდ სასარგებლოა ჯანმრთელობისთვის. ახალი კარტოფილის მომზადებისა და მისი...

მკითხველის რჩეული