სიახლეები
როგორ შევინახოთ ხილი და ბოსტნეული რათა დარჩეს სუფთა და გემრიელი?
ხილი და ბოსტნეული ჩვენი კვების აუცილებელი კომპონენტებია. მათი სისუფთავე და გემოვნური თვისებები მნიშვნელოვნად არის დამოკიდებული სწორ შენახვაზე. თუ არასწორად ვინახავთ, ისინი სწრაფად ფუჭდებიან და...
როგორ გავხადოთ ხორცი უფრო ნაზი?
ხორცის მომზადებისას მისი სინაზე ერთ-ერთი მთავარი ფაქტორია, რაც კერძის გემოსა და ხარისხს განსაზღვრავს. არსებობს რამდენიმე მეთოდი, რომლებიც დაგეხმარებათ რომ ხორცი დარბილდეს და გახდეს უფრო...
როგორია წითელი კვერცხების შეღებვის ხალხური მეთოდები?
წითელი კვერცხების შეღებვა სააღდგომო ტრადიციების განუყოფელი ნაწილია. საუკუნეების განმავლობაში ჩვენს წინაპრებს ბუნებრივი ინგრედიენტებით იღებდნენ მდიდარ, ღრმა წითელ ფერს, რაც აღდგომის სიმბოლო გახდა.
წითელი კვერცხების...
როდის უნდა დავიწყოთ სააღდგომო სამზადისი?
სააღდგომო დღესასწაული ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი და საყვარელი ტრადიციაა, რომელიც ოჯახებში განსაკუთრებული სიყვარულით და სითბოთი აღინიშნება.
სააღდგომო სამზადისი როდის უნდა დავიწყოთ, რათა ყველაფერი იდეალურად იყოს?
1. სააღდგომო...
რძე, ჩირი, ჩაი – აფლატოქსინი – ჩუმად მოქმედი კანცეროგენი ჩვენს ყოველდღიურ საკვებში!
‼️ რძე, ჩირი, ჩაი - აფლატოქსინი – ჩუმად მოქმედი კანცეროგენი ჩვენს ყოველდღიურ საკვებში!
რძე ჩირი და ჩაი, ყივეკდღიური მოხმარების პროდუქტებია, ძალიან რთულია, როცა ვიგებთ, რომ...