ორშაბათი, თებერვალი 10, 2025
- Advertisement -spot_img

სიახლეები

სწორი კვება: როგორ ჯობს – ხშირად და პატარა ულუფებით თუ 18-საათიანი ინტერვალით?

0
სწორი კვება ორგანიზმის სრულფასოვანი ფუნქციონირებისთვის აუცილებელია, თუმცა არსებობს სხვადასხვა მიდგომა. ზოგიერთი სპეციალისტი გვირჩევს, ვიკვებოთ ხშირად და მცირე ულუფებით, ხოლო სხვები გვირჩევენ გრძელშუალედიან შიმშილს, როგორიცაა...

მივირთვათ თუ არა არასეზონური სათბურის ბოსტნეული?

0
თანამედროვე მსოფლიოში, სადაც საკვების ხელმისაწვდომობა წელიწადის ნებისმიერ დროს შესაძლებელი გახდა, ბევრი ადამიანი იყენებს სათბურის ბოსტნეულს, რომელიც სეზონის მიუხედავად, მაღაზიებში გვხვდება. თუმცა, ჩნდება კითხვა –...

კარტოფილი ყოველდღიურ მენიუში – რა სიხშირით უნდა მივირთვათ და როგორ მოვამზადოთ სწორად?

0
კარტოფილი ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული და საყვარელი პროდუქტია მსოფლიოს მრავალ ქვეყანაში, მათ შორის საქართველოში. კარტოფილი გამოირჩევა მრავალფეროვანი მომზადების წესით. სასიამოვნო გემო მას ყოველდღიური მენიუს განუყოფელ ნაწილად...

რომელი ხორცი სჯობს – საქონლის თუ ღორის? და რატომ?

0
ხორცი მნიშვნელოვანი ნაწილია კვების რაციონში, მაგრამ არჩევანის გაკეთება საქონლისა და ღორის ხორცს შორის ხშირად რთულია. ხორცი ორივე სასარგებლოა, თავისი კვებითი ღირებულებით. მოდით, განვიხილოთ თითოეული...

რომელი ხილი რომელ ორგანოს უხდება

0
ხილი სავსეა ვიტამინებით, მინერალებითა და ანტიოქსიდანტებით, რომლებიც სხვადასხვა ორგანოს ფუნქციონირებასა და ჯანმრთელობის შენარჩუნებაში ეხმარება. ხილი განსაკუთრებულ გავლენას ახდენდ სხეულის კონკრეტულ ნაწილზე. 1. გული – ბროწეული...

მკითხველის რჩეული