სიახლეები
ბულგარული წიწაკა და მისი სარგებელი ფერის მიხედვით
ბულგარული წიწაკა არა მხოლოდ გემრიელი და მრავალფეროვანი ბოსტნეულია, არამედ ვიტამინებით და სასარგებლო ნაერთებით მდიდარი პროდუქტიც.
ბულგარული წიწაკა და მისი ფერი არა მხოლოდ ესთეტიკურ ელფერს...
რა საკვები უნდა მივიღოთ გაზაფხულზე?
გაზაფხული იდეალური დროა ორგანიზმის გასაწმენდად და სილამაზის გასაუმჯობესებლად. სწორი საკვები დაგეხმარებათ კანის გაჯანსაღებაში, თმის გამაგრებასა და მეტი ენერგიის მიღებაში.
1. ვიტამინებით მდიდარი ხილი და ბოსტნეული
გაზაფხულზე,...
კარაქი: რატომ უნდა ჩავრთოთ ის ყოველდღიურ რაციონში?
კარაქი ერთ-ერთი ყველაზე საკამათო პროდუქტია კვების სფეროში. ზოგიერთი მას ცხიმის მაღალი შემცველობის გამო ერიდება,
კარაქი სინამდვილეში ძალიან სასარგებლო პროდუქტია. მოდით გავიგოთ, რატომ უნდა ჩავრთოთ კარაქი...
მჟაუნა – რა უნდა ვიცოდეთ მისი სასარგებლო თვისებების შესახებ
მჟაუნა ერთ-ერთი ყველაზე სასარგებლო მწვანილია, რომელიც მრავალ ქვეყანაში გამოიყენება როგორც სამკურნალო, ასევე კულინარიული მიზნებისთვის. მას უძველესი დროიდან იცნობენ, როგორც ორგანიზმის გამაჯანსაღებელ და ვიტამინებით მდიდარ...
ახალი კარტოფილის მომზადება და სარგებელი
ახალი კარტოფილი განსაკუთრებული პროდუქტია, რომელსაც მსუბუქი ტექსტურა და ნაზი გემო აქვს. ის არ საჭიროებს ხანგრძლივ მომზადებას და საკმაოდ სასარგებლოა ჯანმრთელობისთვის.
ახალი კარტოფილის მომზადებისა და მისი...