სიახლეები
სწორი კვება: როგორ ჯობს – ხშირად და პატარა ულუფებით თუ 18-საათიანი ინტერვალით?
სწორი კვება ორგანიზმის სრულფასოვანი ფუნქციონირებისთვის აუცილებელია, თუმცა არსებობს სხვადასხვა მიდგომა. ზოგიერთი სპეციალისტი გვირჩევს, ვიკვებოთ ხშირად და მცირე ულუფებით, ხოლო სხვები გვირჩევენ გრძელშუალედიან შიმშილს, როგორიცაა...
მივირთვათ თუ არა არასეზონური სათბურის ბოსტნეული?
თანამედროვე მსოფლიოში, სადაც საკვების ხელმისაწვდომობა წელიწადის ნებისმიერ დროს შესაძლებელი გახდა, ბევრი ადამიანი იყენებს სათბურის ბოსტნეულს, რომელიც სეზონის მიუხედავად, მაღაზიებში გვხვდება. თუმცა, ჩნდება კითხვა –...
კარტოფილი ყოველდღიურ მენიუში – რა სიხშირით უნდა მივირთვათ და როგორ მოვამზადოთ სწორად?
კარტოფილი ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული და საყვარელი პროდუქტია მსოფლიოს მრავალ ქვეყანაში, მათ შორის საქართველოში.
კარტოფილი გამოირჩევა მრავალფეროვანი მომზადების წესით. სასიამოვნო გემო მას ყოველდღიური მენიუს განუყოფელ ნაწილად...
რომელი ხორცი სჯობს – საქონლის თუ ღორის? და რატომ?
ხორცი მნიშვნელოვანი ნაწილია კვების რაციონში, მაგრამ არჩევანის გაკეთება საქონლისა და ღორის ხორცს შორის ხშირად რთულია.
ხორცი ორივე სასარგებლოა, თავისი კვებითი ღირებულებით. მოდით, განვიხილოთ თითოეული...
რომელი ხილი რომელ ორგანოს უხდება
ხილი სავსეა ვიტამინებით, მინერალებითა და ანტიოქსიდანტებით, რომლებიც სხვადასხვა ორგანოს ფუნქციონირებასა და ჯანმრთელობის შენარჩუნებაში ეხმარება.
ხილი განსაკუთრებულ გავლენას ახდენდ სხეულის კონკრეტულ ნაწილზე.
1. გული – ბროწეული...