კვირა, აპრილი 13, 2025
- Advertisement -spot_img

სიახლეები

როგორ შევინახოთ ხილი და ბოსტნეული რათა დარჩეს სუფთა და გემრიელი?

0
ხილი და ბოსტნეული ჩვენი კვების აუცილებელი კომპონენტებია. მათი სისუფთავე და გემოვნური თვისებები მნიშვნელოვნად არის დამოკიდებული სწორ შენახვაზე. თუ არასწორად ვინახავთ, ისინი სწრაფად ფუჭდებიან და...

როგორ გავხადოთ ხორცი უფრო ნაზი?

0
ხორცის მომზადებისას მისი სინაზე ერთ-ერთი მთავარი ფაქტორია, რაც კერძის გემოსა და ხარისხს განსაზღვრავს. არსებობს რამდენიმე მეთოდი, რომლებიც დაგეხმარებათ რომ ხორცი  დარბილდეს და გახდეს უფრო...

როგორია წითელი კვერცხების შეღებვის ხალხური მეთოდები?

0
წითელი კვერცხების შეღებვა სააღდგომო ტრადიციების განუყოფელი ნაწილია. საუკუნეების განმავლობაში ჩვენს წინაპრებს ბუნებრივი ინგრედიენტებით იღებდნენ მდიდარ, ღრმა წითელ ფერს, რაც აღდგომის სიმბოლო გახდა. წითელი კვერცხების...

როდის უნდა დავიწყოთ სააღდგომო სამზადისი?

0
სააღდგომო დღესასწაული ერთ-ერთი ყველაზე მნიშვნელოვანი და საყვარელი ტრადიციაა, რომელიც ოჯახებში განსაკუთრებული სიყვარულით და სითბოთი აღინიშნება. სააღდგომო სამზადისი როდის უნდა დავიწყოთ, რათა ყველაფერი იდეალურად იყოს? 1. სააღდგომო...

რძე, ჩირი, ჩაი – აფლატოქსინი – ჩუმად მოქმედი კანცეროგენი ჩვენს ყოველდღიურ საკვებში!

0
‼️ რძე, ჩირი, ჩაი - აფლატოქსინი – ჩუმად მოქმედი კანცეროგენი ჩვენს ყოველდღიურ საკვებში! რძე ჩირი და ჩაი, ყივეკდღიური მოხმარების პროდუქტებია, ძალიან რთულია, როცა ვიგებთ, რომ...

მკითხველის რჩეული