საყვარელი კონდიცია, რომ ცილა შეიკრას და გული კოვზით მიირთვათ!

0
28
#post_seo_title

როგორ მოვხარშოთ  კვერცხი თოხლოდ

როგორც ჩანს, ერთი პროდუქტია, მაგრამ მისი მომზადება სრულიად განსხვავებული გზებით შეიძლება. შეწვათ, მოხარშოთ რბილად ან მოამზადოთ მაგრად მოხარშული კვერცხი.  ის ყოველთვის გემრიელი იქნება და თითოეული მათგანი შეიძლება გამოყენებულ იქნას გემრიელი საუზმის ან სხვა კერძის მოსამზადებლად.

მე დავარქმევ იდეალურ კვერცხს, რომელიც მოხარშულია თოხლოდ. ეს არის შეჯვარება მაგრად მოხარშულ კვერცხსა და რბილად მოხარშულ კვერცხს შორის. როცა თეთრი სრულყოფილად შეიკვრება და გული გაიშლება. ძალიან გემრიელი გამოდის. მე გეტყვით როგორ მოვამზადოთ რბილად მოხარშული კვერცხი!

საყვარელი კონდიცია, რომ ცილა შეიკრას და გული კოვზით მიირთვათ!

რბილად მოხარშული კვერცხი: მომზადების ინსტრუქცია

ქვაბი წყლით დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე.

საყვარელი კონდიცია, რომ ცილა შეიკრას და გული კოვზით მიირთვათ!

კვერცხები გამოიღეთ მაცივრიდან და დაუყოვნებლივ მოათავსეთ მდუღარე სითხეში.

საყვარელი კონდიცია, რომ ცილა შეიკრას და გული კოვზით მიირთვათ!

მოხარშეთ კვერცხები ზუსტად 6 წუთის განმავლობაში.

საყვარელი კონდიცია, რომ ცილა შეიკრას და გული კოვზით მიირთვათ!

საყვარელი კონდიცია, რომ ცილა შეიკრას და გული კოვზით მიირთვათ!

ასეთი კვერცხი  შეიძლება გამოყენებულ იქნას როგორც ინგრედიენტი ნუდის სუპისთვის ან სხვა კერძებისთვის. რა თქმა უნდა, იდეალური თანმიმდევრულობის მიღწევა ძალიან რთულია. მაგრამ თუ მკაცრად დაიცავთ მითითებებს, წარმატებას მიაღწევთ!

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ