როგორ მოვამზადოთ საქონლის ხორცის მწვადი მარტივად

0
43
#post_seo_title

მწვადი — ეს მხოლოდ შამფურზე წამოცმული შემწვარი ხორცი არაა, ეს მთელი ხელოვნებაა. ალბათ ყველა ოჯახმა იცის მისი კლასიკური რეცეპტი, მაგრამ გთავაზობთ მრავალფეროვნებას მიმართოთ და რაღაც ახალი გამოსცადოთ. საქონლის ხორცის მწვადი

საქონლის ხორცის მწვადი «ნაპოლეონი» — არაბანალური კერძია რულეტის ან კვადრატების ფორმის, რომელსაც განსაკუთრებული ხერხებით ამზადებენ. შეგიძლიათ მორთოთ ბოსტნეულითაც.

ინგრედიენტები: საქონლის ხორცი 1კგ. ქონი 500გ. მარილი, პილპილი
მომზადება

გარეცხეთ ხორცი და ქაღალდის ხელსახოცით გააშრეთ. დაჭერით 0.5-0.8 სისქის ნაჭრებად.

ასევე დაჭერით ცხვრის ქონი. ხორცს მოაყარეთ მარილი და პილპილი. დაამატეთ მშრალი ნიორი, ქინძი, ძირა ან წიწაკა.

ხორცის ნაჭრებზე ქონის ნაჭრები მოათავსეთ, დაახვიეთ რულეტად და დაჭერით პორციებად. შეწვით რულეტები შამფურზე.

პერიოდულად ატრიალეთ.

როგორ მოვამზადოთ საქონლის ხორცის მწვადი მარტივად

ხორცს შეუხამეთ სოუსი და ბოსტნეული.

#drpkhakadze #pitskhelauri

გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi

მასალის გამოყენების პირობები