სანელებლები რომელიც არ უნდა დაამატოთ სუპში
სანელებლები რომლებიც არ არის განკუთვნილი პირველი კერძებისთვის, მათ შეუძლიათ გააფუჭონ სუპის გემო. ჩვენ გეტყვით, რომელი სანელებლები არ უნდა დაამატოთ წვნიანში.
სუპი არის გემრიელი სადილი თითოეული ჩვენგანისთვის. განსაკუთრებით ცივ ამინდებში. დიასახლისებს აქვთ მომზადების საიდუმლო რეცეპტები. ზოგი ამზადებს უგემრიელეს სუპებს ტრადიციული რეცეპტების მიხედვით, ზოგი კი მსოფლიო კულინარიულ ტრადიციებს აერთიანებს თავის მყუდრო სამზარეულოში. მაგრამ რა რეცეპტითაც არ უნდა მომზადდეს წვნიანი, მას სანელებლები უნდა დაემატოს. კერძის გემო კი მათ რაოდენობასა და მრავალფეროვნებაზეა დამოკიდებული.
გამოცდილმა დიასახლისებმა იციან, რომ ახალი წვნიანი დაფქული პილპილითაც კი არ შეიძლება შეზავდეს. და კიდევ უფრო ფრთხილად უნდა იყოთ ჩილის წიწაკის, პირშუშხას, ვასაბის, ჯანჯაფილის და კარის მიმართ. რადგან ადამიანებს ინდივიდუალური გემოვნება აქვთ. ზოგისთვის ნორმალური იქნება ცოტა წიწაკა, ზოგისთვის კი ძალიან ცხარე. ამიტომ, ოჯახის თითოეული წევრი ან სტუმარი წვნიანს იმდენ ცხარე სანელებელს უმატებს თავის ჯამში, რამდენიც მას სურს. ხმელი კამა და ოხრახუში. ხმელი მწვანილი მრავალმხრივი ბალახია, რომელიც შეიძლება ბევრ კერძს დაემატოს. მაგრამ ზოგიერთ სუპში ეს იმდენად შეუსაბამო იქნება, რომ უბრალოდ გააფუჭებს გემოს.
https://www.bbc.co.uk/food/recipes
გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi
მასალის გამოყენების პირობები