რეცეპტს ლამინირება გავუკეთე და მაცივარზე დავკიდე. ჩემს მოთმინებასაც საზღვარი აქვს, ყველა რეცეპტს მთხოვს.

0
95
#post_seo_title

იოგურტის ღვეზელი

გიყვართ დესერტები, მაგრამ მაქსიმალურად ცდილობთ  არ მიირთვათ სახამებლის შემცველი საკვები? მშვენიერია, ჩვენს დღევანდელ რეცეპტში საერთოდ არ არის ფქვილი ან ბურღული. ამავდროულად, იოგურტის ღვეზელი გამოდის გემრიელი, ადვილად მოსამზადებელი, საბიუჯეტო და ფუმფულა, ღრუბელივით!

რეცეპტს ლამინირება გავუკეთე და მაცივარზე დავკიდე. ჩემს მოთმინებასაც საზღვარი აქვს, ყველა რეცეპტს მთხოვს. | შენი სუფრა

ამის მიზეზი კი კვერცხის ცილისა და გულების ცალ-ცალკე ათქვეფაა. სტაბილური ქაფი იკავებს ჰაერის უმცირეს ბუშტებს. ცომში მოხვედრისას მათ არ აქვთ დრო, რომ განთავისუფლდნენ და ყალიბდება მისი ფოროვანი სტრუქტურა.

ინგრედიენტები

4 კვერცხი

400 გრ ბერძნული იოგურტი

100 გრ შაქარი

50 გრ სახამებელი

ერთი ლიმონის ცედრა

1 ჩ.კ  გამაფხვიერებელი

შაქრის ფხვნილი დეკორაციისთვის

საცხობი ფორმა 20 სმ დიამეტრით

მომზადება

გამოაცალკევეთ ცილა გულებისგან. გულები და შაქარი ათქვიფეთ.

რეცეპტს ლამინირება გავუკეთე და მაცივარზე დავკიდე. ჩემს მოთმინებასაც საზღვარი აქვს, ყველა რეცეპტს მთხოვს. | შენი სუფრა

ნარევს დაუმატეთ იოგურტი, სახამებელი და ლიმონის ცედრა. აურიეთ კარგად.

რეცეპტს ლამინირება გავუკეთე და მაცივარზე დავკიდე. ჩემს მოთმინებასაც საზღვარი აქვს, ყველა რეცეპტს მთხოვს. | შენი სუფრა

კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ მიქსერით  ქაფის მიღებამდე. სხვათა შორის, ლიმონის წვენი ხელს შეუწყობს პროცესის დაჩქარებას, მოცულობის გაზრდას და ჰაეროვანი მასის სტაბილიზაციას. როგორც კი ცილა აქაფდება, დანის წვერით დაამატეთ რამდენიმე წვეთი ლიმონის წვენი ან ლიმონმჟავა.

რეცეპტს ლამინირება გავუკეთე და მაცივარზე დავკიდე. ჩემს მოთმინებასაც საზღვარი აქვს, ყველა რეცეპტს მთხოვს. | შენი სუფრა

იოგურტთან და კვერცხის გულთან ერთად ათქვიფეთ ცილაც.
რეცეპტს ლამინირება გავუკეთე და მაცივარზე დავკიდე. ჩემს მოთმინებასაც საზღვარი აქვს, ყველა რეცეპტს მთხოვს. | შენი სუფრა

ფორმას გადააფარეთ პერგამენტის ქაღალდი. ჩაასხით მასში ცომი.

რეცეპტს ლამინირება გავუკეთე და მაცივარზე დავკიდე. ჩემს მოთმინებასაც საზღვარი აქვს, ყველა რეცეპტს მთხოვს. | შენი სუფრა

გააცხელეთ ღუმელი 170 გრადუსზე. აცხვეთ ნამცხვარი 45 წუთის განმავლობაში.

რეცეპტს ლამინირება გავუკეთე და მაცივარზე დავკიდე. ჩემს მოთმინებასაც საზღვარი აქვს, ყველა რეცეპტს მთხოვს. | შენი სუფრა

ღვეზელი ზემოდან, სურვილისამებრ, შაქრის ფხვნილით დაამშვენეთ.

ესეც ასე, ჩვენი იოგურტის ღვეზელი მზად არის.

რეცეპტს ლამინირება გავუკეთე და მაცივარზე დავკიდე. ჩემს მოთმინებასაც საზღვარი აქვს, ყველა რეცეპტს მთხოვს. | შენი სუფრა

გემრიელად მიირთვით!

სხვისი არ ვიცი, მაგრამ ჩემს ოჯახს ძალიან მოეწონა ღვეზელი. ნაწილ-ნაწილ ნაჭრებად უბრალოდ დნება პირში. დაჭრას ვერ ვასწრებ.

READ  უფრო ახალგაზრდად გამოვიყურები და თან გამხდარი, ვიდრე ჩემი თანატოლები, მაგრამ 60 -ს გადავცილდი. სწორი კვების მომხრეები მას ათასობით დაავადების მკურნალად თვლიან. ასე სიბერეში შემიყვარდა ჭარხალი და ჩემი სხეული ამის მადლიერია.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ