ნამცხვარი ”ტრუბოჩკა”

0
153
#post_seo_title

კრემიანი მილები

 

1 ჭ. ძალიან ცივი წყალი

1 კვერცხი

1 ს.კ. ძმარი

1 ს.კ. არაყი

1 ს.კ. ზეთი

3 ჭ. ფქვილი

500 გრ მარგარინი

წყალში გავხსნათ ძმარი, არაყი და ზეთი, გავთქვიფოთ კვერცხი, შემდეგ დავუმატოთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი.
გავარტყელოთ და ფართოპირიანი დანით წავუსვათ დარბილებული მარგარინის 1/3 ნაწილი. შევახვიოთ კონვერტივით და ისევ გავაბრტყელოთ. გადავუსვათ მეორე ნაწილი მარგარინი და კიდევ გადავკეცოთ კონვერტივით. მესამედ გავაბრტყელოთ, გადავუსვათ დარჩენილი მარგარინი, გადავკეცოთ და შევდოთ 1 საათით მაცივარში.
ამის შემდეგ, გამოვიღოთ, გავაბრტყელოთ და დავჭრათ 2-3 სმ სიგანის ზოლებად. დავახვიოთ ზოლები ფორმაზე, როგორც ჩვენ ფოტოზეა ნაჩვენები და გამოვაცხოთ 190-200 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში.

ამ ულუფიდან გამოდის 40 საშუალო ზომის ხვეულა.
გამომცხვარი მილები ამოვავსოთ კრემით, ზემოდან მოვაყაროთ შაქრის პუდრა

READ  პოლონური ღვეზელი-ხორცის უგემრიელესი ღვეზელი ვერავის დატოვებს გულგრილს. ასე რომ, ღირს ამ რეცეპტის მოსინჯვა.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ