მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის.

0
96
#post_seo_title

ღუმელში გამომცხვარი ვაშლის ღვეზელი

არსებობს მოსაზრება, რომ ეს ვაშლის ღვეზელი გერმანელი მცხობელის ქმნილებაა. მისი საოცარი ტექსტურა, ტკბილი შემავსებელი, მშვენიერი არომატი – ეს არის რაღაც, რისთვისაც გსურთ კვლავ და კვლავ დაუბრუნდეთ რეცეპტს.

ინგრედიენტები

კვერცხი 4 ცალი

რძე 2/3 ჭიქა

ვანილის ექსტრაქტი 1/2 ჩ / კ

ხორბლის ფქვილი 1/2 ჭიქა

დარიჩინი 1 ჩ / კ

შაქარი 4 ს.კ.

კარაქი 50 გრ

ვაშლი 2 ცალი

ლიმონი 0,5 ცალი

შაქრის პუდრა 1 ს.კ.

მომზადება

ათქვიფეთ კვერცხი. ჩაასხით რძე. განაგრძეთ თქვეფა, დაამატეთ 1 მწიკვი დარიჩინის და ვანილის ექსტრაქტი. შემდეგ დაამატეთ ფქვილი. აურიეთ და გვერდზე გადადეთ.

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

შეურიეთ შაქარი და დარიჩინი.

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

გაასუფთავეთ ვაშლი. ამოიღეთ შუა ნაწილი. ხილი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად.

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

გაადნეთ კარაქი ტაფაში. დაამატეთ შაქარი და ვაშლი. აურიეთ 3 წუთის განმავლობაში.

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

ვაშლებს დაასხით ცომი. განათავსეთ ღუმელში 15 წუთის განმავლობაში 220 ° C ტემპერატურაზე. მზა ნამცხვარს მოაყარეთ შაქრის პუდრა. მორთეთ ლიმონის ნაჭრებით.

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

მსოფლიოს მასშტაბით მილიონობით ადამიანი არ იშურებს კომპლიმენტებს ავტორისთვის. | შენი სუფრა

გაითვალისწინეთ, რომ ცომს არ სჭირდება შაქრის დამატება. ამის ნაცვლად, თქვენ ვაშლებს აკარამელიზირებთ. ეს კომბინაცია ცომეულში არ არის ძალიან გავრცელებული. მაგრამ ეჭვები გვერდზე გადადეთ – ყოველთვის გემრიელია. კიდევ ერთი ვაშლის ღვეზელი? არა, ეს არის მომგებიანი დესერტი ჩაისთვის. გააზიარეთ რეცეპტი თქვენს გვერდზე და გამოაცხვეთ დესერტი რეგულარულად.

READ  მოამზადეთ ვაშლის ნამცხვარი, რომელიც პირში დნება

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ