მრავალფენიანი სალათი ქათმით “კუს ვალსი” სადღესასწაულო სუფრისთვის. ეს კერძი მარტივი მოსამზადებელია და თქვენს სტუმრებს ძალიან მოეწონებათ!

0
30
#post_seo_title

სალათი “კუს ვალსი” სახლის სამზარეულოს  მოყვარულებისთვის

მოგწონთ თუ არა, სალათები სადღესასწაულო სუფრის მენიუში აუცილებელია. თითოეული დიასახლისი კი, გარდა ტრადიციული და უკვე მოწყენილი რეცეპტებისა, ეძებს ახალს სტუმრების გასაოცრად. დღეს ჩვენ გეტყვით, თუ როგორ მოვამზადოთ მრავალფენიანი სალათი “კუს ვალსი”. ეს პროცესი არ არის ისეთი შრომატევადი, როგორც ერთი შეხედვით შეიძლება ჩანდეს. და თქვენი ძალისხმევის შედეგი ნამდვილად გაგახარებთ.

სალათი “კუს ვალსი”

შეგიძლიათ მოხარშოთ მითითებული რაოდენობის ინგრედიენტებით და ცოტა შეცვალოთ. მაგალითად, იმისათვის, რომ კერძი უფრო მსუბუქი იყოს, დაამატეთ მეტი ვაშლი და ცოტა ნაკლები კვერცხი.

ინგრედიენტები

300 გრ ქათმის ფილე

100 გრ მყარი ყველი

3 კვერცხი

1 მწვანე ვაშლი

100 გრ ქლიავი

150-200 გრ მაიონეზი

50 გრ ნიგოზი (დეკორაციისთვის)

მწიკვი მარილი

მომზადება

მოხარშული ქათამი დაჭრილი პატარა ნაჭრებად ან გაწეწეთ.

მრავალფენიანი სალათი ქათმით “კუს ვალსი” სადღესასწაულო სუფრისთვის. ეს კერძი მარტივი მოსამზადებელია და თქვენს სტუმრებს ძალიან მოეწონებათ!

ქლიავის ჩირს დაასხით მდუღარე წყალი, კარგად გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით ზოლებად.

მრავალფენიანი სალათი ქათმით “კუს ვალსი” სადღესასწაულო სუფრისთვის. ეს კერძი მარტივი მოსამზადებელია და თქვენს სტუმრებს ძალიან მოეწონებათ!

გაფცქვენით მოხარშული კვერცხი და გააცალკევეთ ცილა გულებისგან.

მრავალფენიანი სალათი ქათმით “კუს ვალსი” სადღესასწაულო სუფრისთვის. ეს კერძი მარტივი მოსამზადებელია და თქვენს სტუმრებს ძალიან მოეწონებათ!

ცილა გახეხეთ უხეშ სახეხზე. ასევე ყველი და ვაშლი.  გახეხეთ გულები წვრილ სახეხზე.

მრავალფენიანი სალათი ქათმით “კუს ვალსი” სადღესასწაულო სუფრისთვის. ეს კერძი მარტივი მოსამზადებელია და თქვენს სტუმრებს ძალიან მოეწონებათ!

ნიგოზი გახეხეთ ნებისმიერი მოსახერხებელი გზით: დაჭერით დანით ან დანაყეთ.

მრავალფენიანი სალათი ქათმით “კუს ვალსი” სადღესასწაულო სუფრისთვის. ეს კერძი მარტივი მოსამზადებელია და თქვენს სტუმრებს ძალიან მოეწონებათ!

სალათის ფოთოლი დადეთ ფენებად. ჯერ ქათმის ფილე, გემოვნებით დამარილებული, ყველი, შემდეგ მაიონეზი წაუსვით თხელ ზოლებად, დაამატეთ კვერცხის ცილა, ვაშლი, ისევ მაიონეზის ბადე, მოაყარეთ ქლიავი და გული და კვლავ ცოტა მაიონეზი. სალათს ზემოდან მოაყარეთ ნიგოზის პატარა ნაჭრები.

ასეთი მადისაღმძვრელი, გემრიელი და ნოყიერი სალათი გამოვიდა. ეს კერძი აუცილებლად გაგახარებთ თქვენ და თქვენს სტუმრებს.

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ