მას შემდეგ, რაც ამ კერძის მომზადება გადავწყვიტე, მაშინვე მომიწია რაღაც დანამატის მოსატანად სირბილი. ამ რეცეპტის მიხედვით მომზადებულს შეუდარებელი გემო აქვს.

0
102
#post_seo_title

ქაშაყი მდოგვის სოუსში

თევზის ყველა გულშემატკივარი დააფასებს ამ რეცეპტს.  ქაშაყი მდოგვის სოუსში არის გასაოცარი კერძი, რომელიც უფრო და უფრო გინდება. ამიტომ, უმჯობესია დაუყოვნებლივ მოამზადოთ ასეთი კერძი რეზერვში. დარწმუნებული იყავით, დანამატისთვის მოგიწევთ სირბილი, როცა სტუმრები ასეთ გემრიელ ქაშაყს მოსინჯავენ.

რა თქმა უნდა, ამ კერძის წარმატების საიდუმლო საოცარ სოუსშია. ეს არ არის ხემსი, მაგრამ ნამდვილი კერძია. ამიტომ, თქვენი მთავარი მისიაა დროულად გაჩერდეთ, რათა არ შეჭამოთ ყველა თევზი ერთდროულად.

მას შემდეგ, რაც ამ კერძის მომზადება გადავწყვიტე, მაშინვე მომიწია რაღაც დანამატის მოსატანად სირბილი. ამ რეცეპტის მიხედვით მომზადებულს შეუდარებელი გემო აქვს. | შენი სუფრა

როგორ მოვამზადოთ ქაშაყი მდოგვის სოუსში

გემრიელი სოუსის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ ტკბილი მდოგვი, მაიონეზი, შაქარი, ზეითუნის ზეთი და ციტრუსის წვენი. ლაიმაც და ლიმონიც იდეალურია. ასევე იცოდეთ, რომ ზეითუნის ზეთი შეიძლება შეიცვალოს მცენარეული ზეთით. შედეგად, სოუსი კვლავ ძალიან ცხარე და არომატული იქნება.

ინგრედიენტები

ქაშაყი 2 ც

ხახვი 1 ც

კამა გემოვნებით

მდოგვი 2 ს.კ.

მაიონეზი 1 ს.კ.

ზეითუნის ზეთი 2 ს.კ.

შაქარი 0,5 ჩ/კ

ლაიმი 1 ც

მომზადება

ხახვი დავჭრათ ძალიან თხელ ნახევარ რგოლებად. ჩვენ დავანაწევრებთ მათ და ვაგზავნით კონტეინერის ძირში, რომელშიც თევზი იქნება მარინირებული.

მას შემდეგ, რაც ამ კერძის მომზადება გადავწყვიტე, მაშინვე მომიწია რაღაც დანამატის მოსატანად სირბილი. ამ რეცეპტის მიხედვით მომზადებულს შეუდარებელი გემო აქვს. | შენი სუფრა

ჩვენ ვარჩევთ  დამარილებული ქაშაყს ფხებისგან. დავჭრათ პატარა ნაჭრებად (2,5 სმ ზომის). ხახვზე მოვაყაროთ ქაშაყი.

მას შემდეგ, რაც ამ კერძის მომზადება გადავწყვიტე, მაშინვე მომიწია რაღაც დანამატის მოსატანად სირბილი. ამ რეცეპტის მიხედვით მომზადებულს შეუდარებელი გემო აქვს. | შენი სუფრა

კამა წვრილად დაჭერით. ჩვენ მას თევზს ვაყრით.

მას შემდეგ, რაც ამ კერძის მომზადება გადავწყვიტე, მაშინვე მომიწია რაღაც დანამატის მოსატანად სირბილი. ამ რეცეპტის მიხედვით მომზადებულს შეუდარებელი გემო აქვს. | შენი სუფრა

ჩვენ ვამზადებთ სოუსს. ღრმა კონტეინერში შეურიეთ ტკბილი მდოგვი, მაიონეზი, შაქარი და 1 ლაიმის წვენი. საფუძვლიანად აურიეთ. ვამატებთ ზეითუნის ზეთს. ისევ აურიეთ ყველაფერი ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

მას შემდეგ, რაც ამ კერძის მომზადება გადავწყვიტე, მაშინვე მომიწია რაღაც დანამატის მოსატანად სირბილი. ამ რეცეპტის მიხედვით მომზადებულს შეუდარებელი გემო აქვს. | შენი სუფრა

ქაშაყს დაასხით სოუსი. ყველა ინგრედიენტს ვურევთ.

მას შემდეგ, რაც ამ კერძის მომზადება გადავწყვიტე, მაშინვე მომიწია რაღაც დანამატის მოსატანად სირბილი. ამ რეცეპტის მიხედვით მომზადებულს შეუდარებელი გემო აქვს. | შენი სუფრა

დააფარეთ კონტეინერს სახურავი. გააჩერეთ თევზი 3 საათის განმავლობაში დასამარინადებლად.

მას შემდეგ, რაც ამ კერძის მომზადება გადავწყვიტე, მაშინვე მომიწია რაღაც დანამატის მოსატანად სირბილი. ამ რეცეპტის მიხედვით მომზადებულს შეუდარებელი გემო აქვს. | შენი სუფრა

ამ გზით შეგიძლიათ ქაშაყი ივასის მომზადებაც. ამ რეცეპტის მიხედვით მომზადებულ შორეულ აღმოსავლეთის სარდინს შეუდარებელი გემო აქვს. მერწმუნეთ, ის არაფრით ჩამოუვარდება ჩვეულებრივ ქაშაყს. დაამარილეთ ორი სახეობის თევზი და განსაზღვრეთ თქვენი საყვარელი. შემდეგ სცადეთ მოამზადოთ ქაშაყი მარილწყალში, რაც გამომცხვარი კარტოფილის შესანიშნავი თანმხლებია. გვითხარით კომენტარებში, როგორ ამარინადებთ ამ თევზს.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ