თეთრი “სნიკერსი”

0
30
#post_seo_title

თეთრი სნიკერსი

ინგრედიენტები:

5 კვერცხი

8ს/კ შაქარი

8ს/კ ფქვილი

სოდა-ძმრით

1ს/კ თაფლი

მომზადება

ათქვიფეთ ცილები და თანდათან ჩაამატეთ შაქარი. მასა კარგად რომ გამყარდება, დაამატეთ გულები,თაფლი და სოდა/ძმრით .ბოლოს კი  ფქვილი.
გამოაცხეთ 24 სმ ფორმაში, 150გრ-ზე 30 წთ.

ბეზესთვის ათქვიფეთ 5კვერცხის ცილა და 250 გრ შაქარი. გამოაცხეთ იგივე ფორმაში 2.5-3 საათი 100გრადუსზე

კრემისთვის ათქვიფეთ 300გრ ოთახის ტემპერატურის კარაქი, დაამატეთ 1 ქილა თეთრი შესქ. რძე, 2 ს/კ მოხარშული შესქ.რძე.

გავჭრათ ფირფიტა შუაზე, დავკრემოთ, მოვაყაროთ მოხალული თხილი, ფირფიტის მეორე ნაწილი, ისევ კრემი და თხილი, ზევიდან ბეზე.
სურვილისამებრ მოასხით გამდნარი თეთრი შოკოლადი. თავზე და გვერდებზე მოაყარეთ თხილი.

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ