ვიღებ ლავაშს და 300 გრამ ხაჭოს. ზარმაცი აჩმა ლავაშისგან: სწრაფი და გემრიელი რეცეპტი

0
27
#post_seo_title

ინგრედიენტები ლავაშის აჩმისთვის:

ლავაში – 3 ც.;

ხაჭო – 300 გ;

კვერცხი – 6 ცალი;

კეფირი – 600 მლ;

მარილი – 1 მწიკვი.

ლავაშის ღვეზელის მომზადება:

გატეხეთ კვერცხები ხაჭოს თასში, დაასხით კეფირი, დაუმატეთ მარილი და ათქვიფეთ ბლენდერით, სანამ არ დაიშლება. საცხობ ფორმას წაუსვით კარაქი და აკორდეონივით მოათავსეთ ლავაშის პური.

ვიღებ ლავაშს და 300 გრამ ხაჭოს. ზარმაცი აჩმა ლავაშისგან: სწრაფი და გემრიელი რეცეპტი

ლავაშის პურის დარჩენილ ფურცლებს ანალოგიურად ვაფენთ. ხაჭოს ნარევი ლავაშის ნაკეცებს შორის ჩაასხით ფორმაში. ნაკეცებს შორის კარაქის ნაჭრებსაც ვათავსებთ.

ვიღებ ლავაშს და 300 გრამ ხაჭოს. ზარმაცი აჩმა ლავაშისგან: სწრაფი და გემრიელი რეცეპტი

გამოაცხვეთ იმპროვიზირებული ღვეზელი 180 გრადუსზე 40 წუთის განმავლობაში.ვიღებ ლავაშს და 300 გრამ ხაჭოს. ზარმაცი აჩმა ლავაშისგან: სწრაფი და გემრიელი რეცეპტი

ძალიან მარტივად მოსამზადებელი ლავაშის ღვეზელი გამოდის. უპირატესობა ის არის, რომ ამისთვის ცომის მოზელა და შიგთავსის ცალკე მომზადება არ გჭირდებათ.

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ