გარწმუნებთ, რომ ცხარე კერძის მოყვარულები ნამდვილად გახარებულები დარჩებიან! ამიტომ გირჩევთ, რაც შეიძლება სწრაფად დაიწყოთ სტატიის კითხვა!

0
74
#post_seo_title

რეცეპტი სალათისთვის “დედამთილის ენა” ყაბაყისგან

ინგრედიენტები

3 კგ საშუალო ყაბაყი

3 დიდი სტაფილო

100 გრ ნიორი

1-2  ცხარე წიწაკა

მარინადისთვის

2 ს.კ.  მარილი

200 გრ შაქარი

200 გრ მცენარეული ზეთი

100 გრ ძმარი 9%

0,5 ლ ტომატის წვენი

მომზადება

პირველი თქვენ უნდა გარეცხოთ ყაბაყი და დაჭრათ ნაჭრებად. ამასთან, უკეთესია, რომ დაჭრილი ნაჭრების სისქე იყოს არაუმეტეს ნახევარი სანტიმეტრისა. სტაფილო, ნიორი და ცხარე წიწაკა უნდა გაატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში.

გარწმუნებთ, რომ ცხარე კერძის მოყვარულები ნამდვილად გახარებულები დარჩებიან! ამიტომ გირჩევთ, რაც შეიძლება სწრაფად დაიწყოთ სტატიის კითხვა! | შენი სუფრა

შემდეგ ჩაასხით ქვაბში მცენარეული ზეთი და დაამატეთ მას ძმარი. ასევე მარილი და შაქარი. თქვენ უნდა მიიყვანოთ ადუღებამდე.

გარწმუნებთ, რომ ცხარე კერძის მოყვარულები ნამდვილად გახარებულები დარჩებიან! ამიტომ გირჩევთ, რაც შეიძლება სწრაფად დაიწყოთ სტატიის კითხვა! | შენი სუფრა

დუღილის შემდეგ ტაფას დაუმატეთ ტომატის სოუსი, დაჭყლეტილი ბოსტნეული და დაჭრილი ყაბაყი. დაახლოებით ოცი წუთი სჭირდება ყველაფრის ერთად დუღილს. შემდეგ ჩვენ სალათს სტერილურ ქილებში ვყრით და სახურავებით ვხუფავთ.

რეცეპტი ძალიან მარტივია. ამასთან, ასეთი სალათი ყაბაყიდან საოცრად გემრიელი გამოდის. საკვირველია, რომ მათ, ვინც ჩვეულებრივ ყაბაყს არ ჭამენ, ეს კერძი უყვართ.

მასალის გამოყენების პირობები
READ  შესაძლებლობების სიმრავლის მიუხედავად, თანამედროვე დიასახლისები კვლავ მაიონეზში ამზადებენ ქათამს, რაც არც თუ ისე სასარგებლოა. ამ მარინადში მომზადებული კი ნამდვილად მაგიდის დედოფლად იქცევა.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ