გამოდის ხრაშუნა და წარმოუდგენლად გემრიელი.

0
80
#post_seo_title

როგორ მოვამზადოთ მსუბუქად დამარილებული კიტრი ნიორით და მწვანილით                                                                  მხოლოდ ერთ ღამეში

ეხლა ის დროა მოვამზადოთ ჯანსაღი საკვები და მივიღოთ მაქსიმალური ვიტამინები. ცოტა ხნის წინ, ჩვენ ვისაუბრეთ იმაზე, თუ რა უნდა გააკეთოს დიასახლისმა პომიდვრის გემოს გასაუმჯობესებლად. ახლა კი ჩვენ გაგიზიარებთ რეცეპტს, თუ როგორ უნდა მოვამზადოთ სწრაფად დამარილებული კიტრი ნივრით.

გამოდის ხრაშუნა და წარმოუდგენლად გემრიელი. | შენი სუფრა

ეს არის უმარტივესი რეცეპტი მსუბუქად დამარილებული კიტრისთვის. მე აღმოვაჩინე დედაჩემის ძველ რვეულში, სადაც აღწერილია სხვადასხვა კერძები, რომლებიც ბავშვობიდან მიყვარს. სწრაფი დამარილებული კიტრი ნიორით არის ერთ -ერთი მათგანი. მათ მხოლოდ ერთი ღამით დამარილება სჭირდებათ! გამოდის ხრაშუნა და წარმოუდგენლად გემრიელი.

გამოდის ხრაშუნა და წარმოუდგენლად გემრიელი. | შენი სუფრა

ინგრედიენტები

1.7 კგ კიტრი

5-7 კბილი ნიორი

50 გრ კამის ქოლგები

3 ს.კ.  მარილი

მომზადება

ინგრედიენტები განკუთვნილია სამ ლიტრიანი ქილაზე. ჯერ კიტრი კარგად გარეცხეთ. მათი შევსება შესაძლებელია ცივი წყლით და დატოვება მასში ერთი საათის განმავლობაში. კიტრი კარგად დამარილებული რომ იყოს, მოაჭერით ბოლოები.

გამოდის ხრაშუნა და წარმოუდგენლად გემრიელი. | შენი სუფრა

შემდეგ გაასუფთავეთ და გარეცხეთ ნიორი. მნიშვნელოვანი ნიუანსი: ნივრიანი დამარილებული კიტრის მოსამზადებლად მარილი უნდა იყოს  ჩვეულებრივი ქვის.

გამოდის ხრაშუნა და წარმოუდგენლად გემრიელი. | შენი სუფრა

ქილის ბოლოში ჩადეთ კამა და ნიორი. თუ კბილი დიდია, მათი დაჭრა შესაძლებელია.

გამოდის ხრაშუნა და წარმოუდგენლად გემრიელი. | შენი სუფრა

შემდეგ კიტრი ჩადეთ ქილაში. შეეცადეთ ამის გაკეთება მჭიდროდ ისე, რომ მიიღოთ უფრო გემრიელი დამარილებული კიტრი.

გამოდის ხრაშუნა და წარმოუდგენლად გემრიელი. | შენი სუფრა

შეგიძლიათ კიტრსაც მოაყაროთ ცოტაოდენი კამა. შემდეგ დაფარეთ მარილით.

გამოდის ხრაშუნა და წარმოუდგენლად გემრიელი. | შენი სუფრა

დაასხით მდუღარე წყალი კიტრზე. შემდეგ დაახურეთ ქილას პლასტმასის სახურავი მჭიდროდ და გადააბრუნეთ ისე, რომ მარილი თანაბრად გადანაწილდეს ქილაში.

გამოდის ხრაშუნა და წარმოუდგენლად გემრიელი. | შენი სუფრა

კიტრის გაცივების შემდეგ, ქილა მაცივარში ჩადეთ. თუ საღამოს ამზადებთ სწრაფად დამარილებულ კიტრს ნივრით, დილით ის მზად იქნება.

კიტრი ხრაშუნა და ცხარეა ნივრისა და მწვანილის სიმრავლის გამო. დიდ ოჯახს შეუძლია ჭამოს ასეთი ქილა ერთ საღამოს. წარმატებებს გისურვებთ თქვენს კულინარიაში და სასიამოვნო მადიას გისურვებთ!

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ