რატომ დავამატოთ ჩაი და ლიმონის წვენი ბრინჯში: როგორია პოპულარული მარცვლეულის მომზადების ახალი ვარიანტი შეფ-მზარეულებისგან
ბრინჯი ითვლება ერთ-ერთ ყველაზე პოპულარულ გვერდით კერძად მსოფლიოს სხვადასხვა კუთხეში. ამიტომ, კულინარიაში შეგიძლიათ აღმოაჩინოთ ამ მარცვლეულის მომზადების მრავალი საიდუმლო.
ბრინჯი მომზადებისას, მაგალითად, თუ მომზადების პროცესში მარცვლეულს ემატება გარკვეული ინგრედიენტები, ამან შეიძლება გავლენა მოახდინოს საბოლოო კერძის გემოსა და თვისებებზე.
ზოგიერთი შეფ-მზარეული გვირჩევს ბრინჯი და მასში ლიმონის წვენის დამატებას. ითვლება, რომ ერთი ქვაბისთვის საკმარისია მხოლოდ 1 ს/კ. ლიმონის წვენი.
ბრინჯი რომ გემრიელი გამოვიდეს. ითვლება, რომ ლიმონის წვენი არა მხოლოდ უკეთესობისკენ ცვლის კერძის გემოს, მატებს მას დახვეწილ მჟავიანობას, არამედ ხდის მარცვლეულს ფანტიას. ასე რომ, თუ იშვიათად გამოგდით ფანტია ბრინჯი, უნდა სცადოთ ეს ლაიფჰაკი. რა თქმა უნდა, უმჯობესია ციტრუსის ახლად გამოწურული წვენის გამოყენება. მაგრამ, თუ ხელთ არ გაქვთ, მაღაზიაში ნაყიდი მზა სახითაც გამოდგება.
მზარეულები ასევე ამბობენ, რომ ბრინჯი შეიძლება ჩაიში მოხარშოთ. ამ პროცედურისთვის განსაკუთრებით შესაფერისია ჟასმინის ჩაი. მიჩნეულია, რომ ასეთი მომზადების შემდეგ ბრინჯი ერთმანეთში არ აიზილება და გემოს უკეთესობისკენაც შეუცვლის. დუღილის დროს შეგიძლიათ პირდაპირ ქვაბში დაუმატოთ ჟასმინის ჩაის რამდენიმე პაკეტი.
დარწმუნებული ვართ, რომ ბრინჯის მომზადების ასეთი ვარიანტები არასდროს გიცდიათ. თუ მზად ხართ ექსპერიმენტებისთვის და გსურთ სცადოთ რაიმე ახალი, უნდა დაამატოთ ეს საინტერესო ცხოვრებისეული ხრიკები თქვენს რეცეპტების წიგნში.