ბევრჯერ მოვამზადე, ნამდვილად ბომბია არეულობის გარეშე და თან იაფი!

0
103
#post_seo_title

ყაბაყის ღვეზელი

დაგჭირდებათ

400 გრამი ყაბაყი

100 გრამი ყველი

2 კვერცხი

100 გრამი არაჟანი,

0.5 ჩაის კოვზი სოდა,

150 გრამი ფქვილი

მწვანილი

0.5 ჩაის კოვზი მარილი.,

წიწაკა.

მომზადება

ყაბაყი გახეხეთ და კარგად გაწურეთ. ყველი გახეხეთ ან წვრილად დაჭერით, მწვანილი დაჭერით.

არაჟანს დაუმატეთ სოდა და დატოვეთ 5 წუთი. შემდეგ დაუმატეთ კვერცხი, მარილი, წიწაკა, ათქვიფეთ ჩანგლით. დაუმატეთ ფქვილი და მოურიეთ. ამ მასას დაუმატეთ ყველი, ყაბაყი და მწვანილი, აურიეთ კარგად და ცხიმწასმულ საშუალო ფორმაზე დაასხით.

აცხვეთ 40-50 წუთის განმავლობაში 180 გრადუს ტემპერატურაზე.

 

READ  მურაბა, რომელიც ზამთარში უნდა მოიხარშოს!

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ