არ მეშინია რომ დაეცემა. ყველაფერს ვაკეთებ ზუსტად რეკომენდაციების მიხედვით. ამიტომაც არის ის ასეთი მაღალი და მბზინავი.

0
28
#post_seo_title

ვის არ უყვარს ფუმფულა ბისკვიტის ტკბილი ნაჭერი? ელასტიური, ფუმფულა, რბილი – ეს ყველაფერი მასზეა, ჩემი სტატიის მთავარ გმირზე. მე ხშირად ვიყენებ ღრუბლის ცომს ნამცხვრების, ჟელე ღვეზელებისა და რულეტების მოსამზადებლად. მაგრამ სუფთა სახითაც კი, კრემის და ჯემის გარეშე, მაინც მშვენიერია, თუ იცით, როგორ გამოაცხოთ ის სწორად.

ეს საკონდიტრო ცომი მზადდება კვერცხის, შაქრისა და ფქვილისგან. როგორც ჩანს, არაფერია რთული, მაგრამ ჯერ კიდევ არსებობს რამდენიმე ნიუანსი ტორტის გამოცხობისას. დღეს მათზე მინდა ვისაუბრო. ამასთან, სრულყოფილი კერძის საიდუმლო დეტალებშია.

როგორ გამოვაცხოთ ფუმფულა ნამცხვარი

შეინარჩუნეთ ინგრედიენტების სწორი თანაფარდობა. სხვადასხვა ვარიანტების მცდელობის შემდეგ, საბოლოოდ ვიპოვე ყველაზე წარმატებული. და ეს: 6 კვერცხი, 1 ჭიქა. შაქარი, 1 ჭიქა. ფქვილი, 1 მწიკვი სოდა ან 0,5 ჩ.კ. ფქვილი.

არ მეშინია რომ დაეცემა. ყველაფერს ვაკეთებ ზუსტად რეკომენდაციების მიხედვით. ამიტომაც არის ის ასეთი მაღალი და მბზინავი.

სანამ კვერცხს ათქვიფავთ, შედგით საყინულეში 10-15 წუთით, კარგად უნდა გაცივდეს.

ღრმა თასში ავთქვიფოთ კვერცხები მიქსერით მაღალი სიჩქარით. ზედაპირზე უნდა იმოძრაოს მიქსერმა და მხოლოდ ხანდახან ჩავიდეს ფსკერზე.

არ მეშინია რომ დაეცემა. ყველაფერს ვაკეთებ ზუსტად რეკომენდაციების მიხედვით. ამიტომაც არის ის ასეთი მაღალი და მბზინავი.

მას შემდეგ, რაც კვერცხის მასა მოცულობაში 4-5-ჯერ მოიმატებს, დაიწყეთ შაქრის დამატება მცირე ულუფებით.

არ მეშინია რომ დაეცემა. ყველაფერს ვაკეთებ ზუსტად რეკომენდაციების მიხედვით. ამიტომაც არის ის ასეთი მაღალი და მბზინავი.

გამორთეთ მიქსერი და დაამატეთ გაცრილი ფქვილი, მიღებული მასა კოვზით აურიეთ, დაამატეთ სოდა ან გამაფხვიერებელი. ზოგიერთი მზარეული გვირჩევს სოდის დამატებას ძმრით ან ლიმონის მჟავით, მონაცვლეობით დაამატოთ ისინი ცომში (წინასწარ კოვზში შერევის გარეშე).

არ მეშინია რომ დაეცემა. ყველაფერს ვაკეთებ ზუსტად რეკომენდაციების მიხედვით. ამიტომაც არის ის ასეთი მაღალი და მბზინავი.

საცხობ ფორმაზე მოათავსეთ პერგამენტი და მოაყარეთ ფქვილი, ჩაასხით ბისკვიტის ცომი. ფორმა ცომთან ერთად მოათავსეთ უკვე გახურებულ ღუმელში და გამოაცხვეთ არაუმეტეს 180 გრადუს ტემპერატურაზე. თუ შეამჩნევთ, რომ ცომეულის კიდეები შეწითლებულია და ცენტრი თხევადი, თანდათან შეამცირეთ ტემპერატურა. პროდუქტი ცხვება დაახლოებით 45 წუთის განმავლობაში, მომზადების დრო დამოკიდებულია ფორმის დიამეტრზე.

არ მეშინია რომ დაეცემა. ყველაფერს ვაკეთებ ზუსტად რეკომენდაციების მიხედვით. ამიტომაც არის ის ასეთი მაღალი და მბზინავი.

გამოცხობის დროს ღუმელის კარი სჯობს არ გააღოთ: ბისკვიტი შეიძლება დაეცეს. აუცილებლობის შემთხვევაში კარი მხოლოდ ოდნავ გააღეთ.
მზა ნამცხვარი გავაციოთ ტაფაში, შემდეგ ამოიღეთ.

არ მეშინია რომ დაეცემა. ყველაფერს ვაკეთებ ზუსტად რეკომენდაციების მიხედვით. ამიტომაც არის ის ასეთი მაღალი და მბზინავი.

ბრწყინვალე ნამცხვრის გამოცხობის უნარი გამოცდილი დიასახლისისთვის დამახასიათებელი ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი უნარია. როცა მას თხილს ვამატებ და შემდეგ კრემით ვანაწილებ, მშვენიერ დესერტს მივიღებ. უბრალოდ გამოიყენე ცოტა ფანტაზია!

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ