“ალუბალი თოვლის ქვეშ” – ხრაშუნა და სასიამოვნოდ მომჟავო გემო, ის, რაც ყველას გვიყვარს!

0
175
{"remix_data":[],"remix_entry_point":"challenges","source_tags":["local"],"origin":"unknown","total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":{},"tools_used":{"transform":1},"is_sticker":false,"edited_since_last_sticker_save":true,"containsFTESticker":false}

გთავაზობთ ძალიან მარტივ  პეჩენიების რეცეპტს,  -ალუბალი თოვლის ქვეშ, რომელიც ერთფეროვან დღეებს ლამაზ ზღაპრად გადაგიქცევთ.

ალუბალი თოვლის ქვეშ -ეს მშვენიერი, მსუბუქი და ტკბილი ბალიშები, ნებისმიერ სუფრას დაამშვენებს. ყველაზე სასიამოვნო კი ის არის, რომ ძალიან სწრაფად მზადდება, სულ რაღაც 30 წუთი დაგეკარგებათ.

“ალუბალი თოვლის ქვეშ”

ინგრედიენტები

ხორბლის ფქვილი 400 გრ

შაქარი 2 ს/კ.

საცხობი პუდრი 1 ჩ/კ.

არაჟანი 2 ს/კ.

კარაქი 150 გ

კვერცხი 3 ცალი.

ალუბალი 50 ცალი.

ალუბლის მურაბა 50 გ

შაქრის პუდრი 1 ს/კ.

მომზადება

ფქვილი, საცხობი ფხვნილი და შაქარი აურიეთ ერთად თასში. დაუმატეთ არაჟანი, კვერცხი, გახეხილი კარაქი და სწრაფად მოზილეთ ცომი.

ცომი გაათხელეთ ოთხკუთხედ 8 მმ სიგანის გრძელ ფირფიტად. ნაპირზე მთელ სიგრძეზე წაუსვით მურაბის წვენი და დააწყეთ ალუბლები. გადაახვიეთ ცომი და დაჭერით ისე, რომ თითოეულში 2 ცალი ალუბალი აღმოჩნდეს.

“ალუბალი თოვლის ქვეშ” – ხრაშუნა და სასიამოვნოდ მომჟავო გემო, ის, რაც ყველას გვიყვარს! | შენი სუფრა

საცხობ ფორმაზე გაშალეთ ქაღალდი და დააწყვეთ ზედ დაჭრილი ნამცხვრები. შედგით 180 გრადუსზე ღუმელში 20 წუთით. გამომცხვარს ზემოდან მოაყარეთ შაქრის პუდრი.

“ალუბალი თოვლის ქვეშ” – ხრაშუნა და სასიამოვნოდ მომჟავო გემო, ის, რაც ყველას გვიყვარს! | შენი სუფრა

ნამცხვარი გამოდის ხრაშუნა და სასიამოვნოდ მომჟავო გემო აქვს. შეგიძლიათ ალუბლის ნაცვლად ნებისმიერი ხილი, ჩირი ან კაკალი გამოიყენოთ.

READ  გაალამაზეთ ახალი წლის სუფრა თქვენი ნახელავით და დაიბედეთ სიტკბო და სილამაზე!

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ