ქართული გასტრონომია მსოფლიოში დიდ ინტერესს იწვევს,
რადგან მსოფლიო ტენდენცია იქით წავიდა, რომ ვეგანური და ჯანსაღი პროდუქტები უფრო პოპულარული გახდა, ქართული გასტრონომია ძალიან კარგად მოიცავს ამ ყველაფერს და უფრო და უფრო ინტერესდება მსოfლიო კულინარია მისით.
აღნიშნული ტენდენციის ფონზე, ფხალეული და ნიგვზიანი ბადრიჯანი სულ უფრო პოპულარული ხდება.
ქართული გასტრონომია თავისი სუნელით, მწვანილით, სხვადასხვა ინგრედიენტებით, სოუსების მრავალფეროვნებით დიდ ინტერესს იწვევს. თან ახალია უცხოელებისათის. სიახლე კი ყოველთვის საინტერესოა გასტროტურიზმით დაინტერესებული ადამიანისთვის.
მასალის გამოყენების პირობები