როგორ მოვამზადოთ იდეალური რძიანი სუპი ვერმიშელით – ბავშვობის გემო
რძიანი სუპი ვერმიშელით – ნოსტალგიური გემო, რომელიც ბავშვობას გვახსენებს. ამ მარტივი და გემრიელი კერძის მოსამზადებლად საჭიროა რამდენიმე ინგრედიენტი და მცირედი დრო.
რძლიანი სუპი – ინგრედიენტები:
– ვერმიშელი – 100 გრამი
– რძე – 1 ლიტრი
– კარაქი – 50 გრამი
– შაქარი – 2 სუფრის კოვზი
– ვანილი – 1 ჩაის კოვზი
მომზადების წესი
1. აადუღეთ მარილიანი წყალი და დაუმატეთ ვერმიშელი. ადუღეთ მანამ, სანამ ვერმიშელი არ დარბილდება. გამორიცხეთ ზედმეტი წყალი.
2. ცხელი ვერმიშელი ჩაყარეთ ჯამში და დაუმატეთ კარაქი. კარგად აურიეთ.
3. ცალკე ქვაბში აადუღეთ რძე, დაუმატეთ შაქარი და ვანილი. ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაში.
4. დაამატეთ მომზადებული ვერმიშელი რძეში, აურიეთ და 1 წუთის შემდეგ გამორთეთ გაზქურა.
5. თავდახურული ქვაბი გააჩერეთ 10 წუთის განმავლობაში, რომ სუპი და მისი ინგრედიენტები ერთმანეთში გაჯერდეს.
ეს სუპი იდეალურია როგორც საუზმეზე, ასევე მსუბუქ სადილად. მისი მომზადება ძალიან მარტივია და შედეგი – ყოველთვის შესანიშნავია.
გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi
მასალის გამოყენების პირობები