დღეს ველური ნივრის იგივე ღანძილის კრემ-სუპის მომზადებას გასწავლით. ახალი ღანძილი სწორედ რომ შესაფერისია.
ინგრედიენტები:
- 2-3 კარტოფილი
- 1 ხახვი
- 2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
- 1,3 ლ წყალი ან ბულიონი
- 150-200 გ ღანძილი და ისპანახი
- მარილი და დაფქული შავი წიწაკა გემოვნებით
მომზადების მეთოდი:
ნაბიჯი 1
ხახვი და კარტოფილი გაასუფთავეთ, დაჭერით, ზეითუნის ზეთში შეწვით. 1 ლ წყალი ან ბულიონი დაუმატეთ. შემდეგ კარტოფილი დაუმატეთ და 15 წუთით თავდახურული ხარშეთ.
ნაბიჯი 2
მწვანილები და 300 მლ წყალი ცალკე 5 წუთით მოხარშეთ. შემდეგ ბოსტნეულის ნარევს დაუმატეთ. რამდენიმე წუთით ერთად ხარშეთ. შემდეგ კარგად დააბლენდერეთ. მზადაა!
გემრიელად მიირთვით!
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები