ღორის ხორცის საგაზაფხულო სალათი ნამდვილი გემების ფეიერვერკია, სცადეთ თქვენც
ღორის ხორცის საგაზაფხულო სალათის რეცეპტი: კარაქისთვის: ბაზილიკი – 1 კონა ან შაშკვლავი, ლიმონი – 1 ცალი, რბილი კარაქი – 50 გ. მარილი და პილპილი.
ინგრედიენტები: მაწონი (გაწურული) – 150 გ ან იოგურტი, ზეითუნის ზეთი – 2 სკ. შაქარი – 1 სკ. კამა – 1 პატარა კონა. კიტრი – 250 გ. ბოლოკი (წვრილი) – 120 გ. ღორის ხორცის ნაჭერი სტეიკისთვის – 2 ცალი. მარილი და პილპილი
კარაქს შევაზილოთ 1/2 ს.კ. ლიმონის ცედრა, 3 ს.კ. ლიმონის წვენი, წვრილად დაკეპი-ლი ბაზილიკი, მარილი და პილპილი, შემდეგ მაცივარში შევდოთ.იოგურტი, 2 ს.კ. ლიმონის წვენი, 1 ს.კ. ზეითუნის ზეთი, მარილი, პილპილი და შაქარი ერთად ავურიოთ. ბოლოკი და კიტრი დავჭრათ, დავუმატოთ კამა და მოვასხათ სოუსი.ღორის ხორცს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ზეთწასმულ გრილზე შევწვათ ორი-ვე მხრიდან. ხორცი სუფრაზე გაცივებულ კარაქსა და სალათასთან ერთად მივიტანოთ.
#drpkhakadze #გიორგიფხაკაძე #pitskhelauri #აქხარისხია
გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi