ბადრიჯანი თითქმის ზეთის გარეშე. ასე ვწვავ და იმდენს ვჭამ, რამდენიც მეტევა.

0
21
#post_seo_title

ბადრიჯანი ძალიან სასარგებლოა. ის შეიცავს კალციუმის, კალიუმის, ფოსფორის და რკინის ოპტიმალურ რაოდენობას. მასშია ორგანიზმისთვის აუცილებელი კეროტინი და B ჯგუფის ვიტამინები. სწორად მომზადების შემთხვევაში მშვენიერ დიეტურ პროდუქტს მიიღებთ.

ბადრიჯანი თითქმის ზეთის გარეშე. ასე ვწვავ და იმდენს ვჭამ, რამდენიც მეტევა.

ნედლი ბადრიჯანი 100გრამზე 24 კალორიას შეიცავს. შეწვის დროს ზეთს ისრუტავს და ის 107-მდე იზრდება. ნივრით და ტომატით კი კალორიების რაოდენობა 132ს აღწევს. როგორ მოვამზადოთ ის ზეთის გარეშე?

ბადრიჯანი ზედმეტი ზეთის გარეშე

იქამდე, სანამ მრგვლად დაჭრილ ბადრიჯანს შეწვავთ, მიათავსეთ ისინი მიკროტალღურ ღუმელში. გააცხელეთ მაქდიმალირ ტემპერატურაზე და გააჩერეთ 5-7 წუთით. ბადრიჯანმა წვენი უნდა გამოუშვას. ახლა შეგიძლიათ ის ტაფაზე შეწვათ. ამ შემთხვევაში ის თითქმის არ შეიწოვს ზეთს და სწრაფად მომზადდება.

ბადრიჯანი თითქმის ზეთის გარეშე. ასე ვწვავ და იმდენს ვჭამ, რამდენიც მეტევა.

ჩაალბეთ დაჭრილი ბადრიჯანი მარილიან წყალში. შემდეგ დაასხით წყალი, ოდნავ დააწექით და ტაფაზე გადაიტანეთ. ამ შემთხვებაში ცოტაოდენი ზეთი დაგჭირდებათ.

ბადრიჯანი თითქმის ზეთის გარეშე. ასე ვწვავ და იმდენს ვჭამ, რამდენიც მეტევა.

დაჭერით ბადრიჯანი, მოაყარეთ მარილი, დატოვეთ 20-30 წთ.  გაწურეთ წვენი და წაუსვით ბადრიჯანს კარაქი 4ს.კ. 1 კგ-ზე. ამის შემდეგ აურიეთ ხელებით, რათა კარაქი თანაბრად გადანაწილდეს. შემდეგ შეწვით მშრალ ტაფაზე.

ბადრიჯანი თითქმის ზეთის გარეშე. ასე ვწვავ და იმდენს ვჭამ, რამდენიც მეტევა.

იმისთვის, რომ ზეთსა და ბადრიჯანს შორის ბარიერი შექმნათ, ისინი ფქვილში ამოავლეთ.

ბადრიჯანი თითქმის ზეთის გარეშე. ასე ვწვავ და იმდენს ვჭამ, რამდენიც მეტევა.

ეს არის ბადრიჯნის მომზადების რამდენიმე წესი, რათა ზედმეტ კილოოგრამებს გაექცეთ. მას ხორცის ჩანაცვლებაც კი შეუძლია, თუ ვეგეტარიანულ დიეტას არჩევთ. ის უხდება ყველა დიეტურ პროდუქტს.

მასალის გამოყენების პირობები