რატომ არ ვწვავ და ვთუშავ კომბოსტოს. მომზადების ახალი გზა.

0
80
#post_seo_title

ქათმის ბარკლები კომბოსტოთი

ქათამი ბოსტნეულით შეიძლება სამართლიანად ჩაითვალოს დიეტურ კერძად. და თუ საცხობ ცელოფანში გამოვაცხოთ, ფასდაუდებელი კერძი იქნება. კარტოფილით და სოკოთი კლასიკური რეცეპტებისგან თავის დასაღწევად გთავაზობთ კომბოსტოს ქათმის ბარკლებით მომზადებას.

ეს კერძი შესანიშნავია როგორც ლანჩისთვის, ასევე სადილისთვის. ცხობის დროს კომბოსტო გაჯერებული იქნება ქათმის წვენით და შეიძენს ძალიან სასიამოვნო არომატს.

რატომ არ ვწვავ და ვთუშავ კომბოსტოს. მომზადების ახალი გზა. | შენი სუფრა

ინგრედიენტები

თეთრი კომბოსტო 1 კგ

ქათმის ბარკალი 4 ცალი

სტაფილო 1 ცალი

ხახვი 1-2 ცალი

ნიორი 1-2 კბილი

აჯიკა 1 ჩ / კ

მზესუმზირის ზეთი

კარაქი 30 გრ

მარილი გემოვნებით

მომზადება

აურიეთ აჯიკა, 1 ს.კ. მზესუმზირის ზეთი და გაჭყლეტილი ნიორი.

გარეცხეთ ბარკლები, მოაცილეთ ზედმეტი ცხიმი და გაყავით ორ ნაწილად. შეაზილეთ სოუსით და შედგით მაცივარში 30-40 წუთი.

რატომ არ ვწვავ და ვთუშავ კომბოსტოს. მომზადების ახალი გზა. | შენი სუფრა

დავჭრათ ხახვი ნახევრად რგოლებად, დავჭრათ კომბოსტო და გავხეხოთ სტაფილო უხეშ სახეხზე.

აურიეთ ბოსტნეული, მარილი და მოზილეთ ხელებით. დაამატეთ მზესუმზირის ზეთი.

რატომ არ ვწვავ და ვთუშავ კომბოსტოს. მომზადების ახალი გზა. | შენი სუფრა

ბოსტნეული მოათავსეთ საცხობ ცელოფანში, ზემოდან მოათავსეთ ბარკლები და დაუმატეთ კარაქი.

რატომ არ ვწვავ და ვთუშავ კომბოსტოს. მომზადების ახალი გზა. | შენი სუფრა

ჩვენ ვაცხობთ 200 გრადუსზე 45 წუთის განმავლობაში. შემდეგ ფრთხილად გავჭრით ცელოფანს და დავაბრუნებთ ღუმელში, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.

 

ასეთი კომბოსტო განსხვავდება ჩვეულებრივი მოშუშული კომბოსტოსგან. მას აქვს უფრო რბილი გემო, წვნიანია და მთლიანად უცხიმო.

READ  ნამცხვრები “ხაჭოს სამკუთხედები” – ბავშვობიდან კარგად ნაცნობი დელიკატესი. რბილი ცომი კარამელიზებული ქერქით. თითებს ჩაიკვნეტთ!

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ