3.2K
ყველას უნდა, რომ სააღდგომო პასკა და არა მარტო სააღდგომო, ზოგადად ტკბილეული გამოვიდეს ფუმფულა, გემრიელი და ელეგანტური,
ბევრ დიასახლისს შეექმნა გარკვეული პრობლემები ცილოვანი მინანქრის მომზადებისას: ცილები არ ითქვიფება წესიერად, მერე მიედინება, და არ იყინება… ექსპერიმენტულად ავირჩიეთ ერთი წარმატებული რეცეპტი და მეჩქარება გაგიზიაროთ!
ინგრედიენტები
კვერცხის ცილა 1 ც
შაქრის ფხვნილი 200–250 გ
ლიმონის წვენი 1–2 ჩ.კ.
მომზადება
ღრმა თასში ჩანგლით ათქვიფეთ კვერცხის ცილა ქაფის მიღებამდე.
დაამატეთ მითითებული რაოდენობის შაქრის პუდრის ნახევარი და აურიეთ. ჩაასხით ლიმონის წვენი (სასიამოვნო თეთრი ფერის მისაღებად) დაუმატეთ დანარჩენი შაქრის პუდრა ნაწილებად, ჩანგლით ან დაბალ სიჩქარეზე მიქსერით გამუდმებით ურიეთ. თუ გსურთ, შეგიძლიათ დაამატოთ საკვების საღებავი.
ოდნავ გაცივებულ (მაგრამ მაინც ცხელ) ნამცხვრებს წაუსვით მინანქარი.
მინანქარი გამოდის შესანიშნავი კონსისტენციის: არ მიედინება, არ იშლება, კარგად ინარჩუნებს ფორმას. სცადეთ მისი გაკეთება ამ გზით, ველოდებით თქვენს გამოხმაურებას კომენტარებში!
#drpkhakadze #გიორგიფხაკაძე #pitskhelauri #აქხარისხია
გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi