კლასიკური შაქრის მინანქარი

0
300
#post_seo_title

ყველას უნდა, რომ სააღდგომო პასკა და არა მარტო სააღდგომო, ზოგადად ტკბილეული გამოვიდეს ფუმფულა, გემრიელი და ელეგანტური, 

ბევრ დიასახლისს  შეექმნა გარკვეული პრობლემები ცილოვანი მინანქრის მომზადებისას: ცილები არ ითქვიფება წესიერად, მერე მიედინება, და არ იყინება… ექსპერიმენტულად ავირჩიეთ ერთი  წარმატებული რეცეპტი და მეჩქარება გაგიზიაროთ!

ინგრედიენტები

კვერცხის ცილა 1 ც

შაქრის ფხვნილი 200–250 გ

ლიმონის წვენი 1–2 ჩ.კ.

მომზადება

ღრმა თასში ჩანგლით ათქვიფეთ კვერცხის ცილა ქაფის მიღებამდე.

დაამატეთ მითითებული რაოდენობის შაქრის პუდრის ნახევარი და აურიეთ. ჩაასხით ლიმონის წვენი (სასიამოვნო თეთრი ფერის მისაღებად) დაუმატეთ დანარჩენი შაქრის პუდრა ნაწილებად, ჩანგლით ან დაბალ სიჩქარეზე მიქსერით გამუდმებით ურიეთ. თუ გსურთ, შეგიძლიათ დაამატოთ საკვების საღებავი.

კლასიკური შაქრის მინანქარი | შენი სუფრა

ოდნავ გაცივებულ (მაგრამ მაინც ცხელ) ნამცხვრებს წაუსვით მინანქარი.

კლასიკური შაქრის მინანქარი | შენი სუფრა

მინანქარი გამოდის შესანიშნავი კონსისტენციის: არ მიედინება, არ იშლება, კარგად ინარჩუნებს ფორმას. სცადეთ მისი გაკეთება ამ გზით, ველოდებით თქვენს გამოხმაურებას კომენტარებში!

author avatar
SheniSupra.ge
დამოუკიდებელი, აპოლიტიკური და ნეიტრალური მედია — ფაქტებზე დაფუძნებული სანდო ინფორმაცია. შენთვის და შენი საქართველოსთვის. #აქხარისხია #drpkhakadze #sheniambebi
READ  თქვენი საყვარელი ხილით გაფორმებული ტორტი “აფრიკული გვირილა”! ისიამოვნეთ ცივი დესერტით ცხელ დღეებში!

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ