პარმეზანის ყველის მცირე ულუფა ამ სენდვიჩს საოცარ გემოს მატებს. ცოცხალი მსხალიც არ გამოგრჩეთ, თუ ხილის გემო გესიამოვნებათ.
ინგრედიენტები:
- 2 ნაჭერი პური
- ¼ დასრესილი ავოკადო
- 3 ნაჭერი პომიდორი
- ¼ ფინჯანი პარმეზანის ყველი
- 1 ფინჯანი სალათის ფურცელი ან ისპანახი
- 2 ჩაის კოვზი ძმარი
- 1 საშუალო ზომის მწიფე მსხალი
მომზადების დრო: 15 წუთი.
მომზადების მეთოდი:
პურზე მოათავსეთ პომიდორი, ავოკადო და მოაყარეთ ყველი. გახუხეთ ტოსტერში 4-6 წუთით, სანამ ყველი დნობას არ დაიწყებს. გამოიტანეთ გახუხული ტოსტი ტოსტერიდან. ყველს მოაყარეთ სალათის ფურცლები ან ისპანახი. მოაპკურეთ ძმარი. დააფარეთ პურის მეორე ნაჭერი. თუ გესიამოვნებათ, მორთეთ მსხლითაც. გემრიელად მიირთვით!
კალორიულობა:
439 კალორია.
ცხიმი: 15 გრ.
ბოჭკო : 14 გრ.
ნახშირწყლები: 63 გრამი.
ცილა: 18 გრ.
ფოლიუმის მჟავა: 154 მგ.
ქოლესტერინი: 14 მგ.
შაქარი: 14 გ.
C ვიტამინი: 33 მგ.
კალციუმი: 404 მგ.
რკინა: 3 მგ.
ნატრიუმი: 620 მგ.
კალიუმი: 990 მგ.
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები