ინგრედიენტები:
- 300 გრ ფქვილი
- 200 მლ რძე
- 120 მლ ზეთი
- 2 ც კვერცხი
- 2 ს.კ გამაფხვიერებელი
- 10 გრ ვანილი
- 180 გრ შაქარი
- 100 გრ ალუბალი (კურკაგამოცლილი)
მომზადების მეთოდი:
ჯამში მოათავსეთ კვერცხი, შაქარი, ვანილი და ათქვიფეთ. ნელ-ნელა დაუმატეთ რძე, ზეთი, ფქვილი
და გამაფხვიერებელი. ათქვიფეთ სანამ, ერთიან მასას არ მიიღებთ. ბისკვიტის საცხობ ფორმაში
ჩააფინეთ პერგამენტი, მოათავსეთ მიღებული მასა და მოაწვეთ ალუბლები. შედეთ ღუმელში
180 გრადუსზე 25-30 წთ.
გემრიელად მიირთვით!
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები