ინგრედიენტები:
- 2ც დიდი ზომის ყაბაყი
- 2 ც კვერცხი
- 230 გრ საფანელი
- 80 გრ გახეხილი ყველი
- 1 ს/კ ნივრის ფხვნილი
- 1 ს/კ მარილი, პილპილი
მომზადების მეთოდი:
ყაბაყი დაჭერით მრგვლად. აიღეთ ორი ჯამი, ერთში ათქვიფეთ ორი კვერცხი, მეორე ჯამში კი მოათავსეთ დანარჩენი
ინგრედიენტები და კარგად აურიეთ. მრგვლად დაჭრილი ყაბაყი ჯერ ამოავლეთ კვერცხში, შემდეგ საფანელიან ნარევში.
მოათავსეთ საცხობ ფირფიტაზე, შედეთ ღუმელში 230 გრადუსზე 15-20 წთ. მიირთვით სხვადასხვა სოუსებთან ერთად.
გემრიელად მიირთვით!
#drpkhakadze #gochadze #shenisupra
მასალის გამოყენების პირობები