ორცხობილა “ქრიზანთემა” რომელიც პირში სასიამოვნოდ იფხშვნება

0
21
#post_seo_title

დღეს მაღაზიებში ნებისმიერი სახის ორცხობილას ვიშოვნით. მაგრამ, რისგან ამზადებენ და რას უმატებენ მათ, ზუსტად არ ვიცით. ამიტომაც, ბევრი დესერტის სახლში მომზადებას ამჯობინებს. ეს ეკონომიურიცაა და ნატურალურიც. ყოველთვის სასიამოვნოა გავიაზროთ, რომ რაიმე გემრიელობა ჩვენი ხელით მოვამზადეთ.

ახლა წარმოგიდგენთ “ქრიზანთემის” გამოცხობას ხორცსაკეპი მანქანით.

ორცხობილა “ქრიზანთემა” რომელიც პირში სასიამოვნოდ იფხშვნება

ინგრედიენტები
  • 3 ჭიქა ფქვილი
  • 3 ქათმის კვერცხი
  • 250 გ ნაღების კარაქი
  • 1 ჭიქა შაქარი
  • 0,5 ჩ.კ. სოდა
  • 1 ჩ.კ. ვანილის შაქარი
მომზადება

ცალკე ჭურჭელში ათქვიფეთ 2 კვერცხი და დაუმატეთ შაქარი. აურიეთ მიქსერით ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

ორცხობილა “ქრიზანთემა” რომელიც პირში სასიამოვნოდ იფხშვნება

დაუმატეთ სოდა და ვანილის შაქარი.

ორცხობილა “ქრიზანთემა” რომელიც პირში სასიამოვნოდ იფხშვნება

დაუმატეთ ნაღების კარაქი. დაიწყეთ ათქვეფა და ნელ-ნელა ჩააყარეთ ფქვილი.

ორცხობილა “ქრიზანთემა” რომელიც პირში სასიამოვნოდ იფხშვნება

როცა ცომი გასქელდება, დაიწყეთ ხელით მორევა. შემდეგ მაცივარში ნახევარი საათით მოათავსეთ.

ორცხობილა “ქრიზანთემა” რომელიც პირში სასიამოვნოდ იფხშვნება

გაციებული ცომი ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ. მიღებული ფორმები პერგამენტის ქაღალდზე მოათავსეთ და გაზქურაში შედეთ.

ორცხობილა “ქრიზანთემა” რომელიც პირში სასიამოვნოდ იფხშვნება

ორცხობილები 250 გრადუსზე გაცხელებულ ღუმელში გამოაცხვეთ.

ორცხობილა “ქრიზანთემა” რომელიც პირში სასიამოვნოდ იფხშვნება

გააცივეთ ლანგარზევე. მოაყარეთ შაქრის პუდრა და მიირთვით.

ორცხობილა “ქრიზანთემა” რომელიც პირში სასიამოვნოდ იფხშვნება

ასეთი ნაზი, ფხვიერი და ჰაეროვანი ნამცხვარი ჩაის და ყავას საუცხოოდ მოუხდება.

მასალის გამოყენების პირობები