შაქრის ღვეზელი: ცოტა ტკბილი და ცოტა ჯადოსნური!

0
30
#post_seo_title

შაქრის ნამცხვარი კარგია იმით, რადგან მინიმუმალური დრო სჭირდება. თუ თქვენ  სწრაფად უნდა მოემზადოთ სტუმრების შეხვედრისთვის – ეს არის ერთ-ერთი საუკეთესო ვარიანტი.

დესერტი მზადდება ყველაზე ჩვეულებრივი გემრიელი, დელიკატური და სურნელოვანი ინგრედიენტებისგან.

შაქრის ღვეზელი: ცოტა ტკბილი და ცოტა ჯადოსნური!

შაქრის ღვეზელი

შემადგენლობა

250 გ ფქვილი

50 გრ კარაქი

1 ჩ/კ. მშრალი საფუარი

100 მლ რძე

2 კვერცხი

3 ს/კ. შაქარი

მარილი, ვანილი გემოვნებით

გულსართის ინგრედიენტები:

100 გ კარაქი

100 გ შაქარი

 

მომზადება:

შეურიეთ რძე, შაქარი, საფუარი, მარილი და ვანილი. დატოვეთ ნარევი რამდენიმე წუთით. მშრალი საფუარით უფრო ჰაეროვანი გამოდის.

 

შაქრის ღვეზელი: ცოტა ტკბილი და ცოტა ჯადოსნური!

ათქვიფეთ ორი კვერცხი და აურიეთ კარაქი. როცა საფუვრიანი მასა აფუვდება, დაამატეთ კვერცხიანი და ფქვილი, მოზილეთ ცომი.

 

შაქრის ღვეზელი: ცოტა ტკბილი და ცოტა ჯადოსნური!

ცომი დადგით თავდახურული თბილ ადგილას 40 წუთით, რომ გაფუვდეს.

 

შაქრის ღვეზელი: ცოტა ტკბილი და ცოტა ჯადოსნური!

შემდეგ მოათავსეთ ფორმაში და ისევ თბილ ადგილას დადგით, რომ კიდევ აფუვდეს.

 

შაქრის ღვეზელი: ცოტა ტკბილი და ცოტა ჯადოსნური!

აურიეთ კარაქი და შაქრის ფხვნილი და კოვზის დახმარებით დაადეთ ცომს ზემოდან.

 

შაქრის ღვეზელი: ცოტა ტკბილი და ცოტა ჯადოსნური!

გამოაცხვეთ ღვეზელი 20 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გამოიღეთ და მოასხით ნაღები.

 

შაქრის ღვეზელი: ცოტა ტკბილი და ცოტა ჯადოსნური!

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ