სწორედ ამისთვის ვყინავ ზაფხულში ხილს. მისი არომატი ზამთარშიც ტრიალებს ჩემს სამზარეულოში!

0
98
#post_seo_title

შემადგენლობა:

არაჟანი 500 გ

შაქარი 1 ჭიქა.

ჟელატინი 3 ს/კ.

ბისკვიტი 300 გრ

მარწყვი 50 გრ

ფორთოხალი 50 გრ

ბანანი 50 გრ

ალუბალი 50 გრ

კვივი 50 გრ

სმაროდინა( მოცხარი) 50 გ

ჟოლო 50 გ

წყალი 500 გრ.

მომზადება:

ჟელატინი 20 წუთით დაალბეთ გადადუღებულ ცივ წყალში, რომ გაფუვდეს.

მიქსერით ათქვიფეთ შაქარი და არაჟანი, ნელ-ნელა დაამატეთ გამდნარი ჟელატინი.

ღრმა ფორმაში, რომელშიც გაშლილია საკვები ცელოფანი, გაშალეთ ხილი, შემდეგ დაფარეთ დაფხვნილი ბისკვიტით და გაიმეორეთ. ზემოდან მოასხით კრემი. 2-3 საათით შედგით მაცივარში. გამოიღეთ, გადმოაბრუნეთ. მოხსენით ცელოფანი. გემრიელად მიირთვით!

READ  ისეთი სუნი დატრიალდა, მეზობლების გამასპინძლება მომიხდა. ამ წესების დაცვით არასდროს მეწვება ტაფაზე.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ