დელიკატური, ფხვიერი ნამცხვარი გემოვნებით უბრალოდ ღვთაებრივია. მისი არომატი ყოველთვის მაგიჟებს.

0
101
#post_seo_title

თქვენ უნდა მიიღოთ ნაზი კრემისებური ფუმფულა კექსი, ხრაშუნა ქერქის ქვეშ.

ინგრედიენტები

კარაქი 225 გ

შაქარი 100 გ

ყავისფერი შაქარი 100 გ

ვანილის შაქარი 1 ჩ.კ

კვერცხი 4 ცალი.

ხორბლის ფქვილი 225 გრ

მიწის თხილი 100 გ

დარიჩინი 1 ჩ.კ.

გამაფხვიერებელი 1,5 ჩ.კ.

მარილი ერთი მწიკვი.

იოგურტი 100 მლ

შაქრის პუდრა გემოვნებით

ნამცხვარი პეჩენია 2-3 ცალი.

მომზადება

დაუყოვნებლივ ჩართეთ ღუმელი გასათბობად (170 გრადუსი). მოხალეთ თხილი მშრალ ტაფაში, რომ ის კიდევ უფრო არომატული გახდეს. გააციეთ და დააბლენდერეთ.

ღრმა თასში მოათავსეთ კარაქი, ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული და იქ დაამატეთ ყველა სახის შაქარი (ჩვეულებრივი, ყავისფერი, ვანილის). ათქვიფეთ და თითო-თითოდ დაამატეთ კვერცხი.

ცალკე თასში აურიეთ ფქვილი, მარილი, გამაფხვიერებელი, დარიჩინი და დაქუცმაცებული თხილი. დაამატეთ იოგურტი, აურიეთ. შეურიეთ ორივე ნაზავი.სილიკონის ფორმას წაუსვით კარაქი, მოაყარეთ დაფხვნილი პეჩენია. ნაზად ჩადეთ კოვზით მიღებული მასა ფორმაში და გააგზავნეთ გამოსაცხობად 50-60 წუთის განმავლობაში.

 

დელიკატური, ფხვიერი ნამცხვარი გემოვნებით უბრალოდ ღვთაებრივია. მისი არომატი ყოველთვის მაგიჟებს. | შენი სუფრა

გამოიღეთ კექსი ღუმელიდან და დატოვეთ შეგრილებამდე, მაგრამ არა დიდხანს. ზემოდან მოაყარეთ შაქრის პუდრა.

 

დელიკატური, ფხვიერი ნამცხვარი გემოვნებით უბრალოდ ღვთაებრივია. მისი არომატი ყოველთვის მაგიჟებს. | შენი სუფრა

მშვენიერი კექსია, რომელიც შესანიშნავად უხდება სადღესასწაულო მზადებას! ნუ იდარდებთ, თუ ასეთი ფორმა არ გაქვთ. აგურის სახითაც კარგია, რადგან ძალიან გემრიელი გამოდის. მიეცით მეგობრებს საშობაო განწყობა, გაუზიარეთ რეცეპტი მათაც!

READ  ადრე, ბლინების ხორცის შიგთავსი როცა მშრალი იყო, კერძს ყოველთვის ვამატებდი სოუსს. ახლა ვისწავლე ამის სწორად გაკეთება!

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ