თაფლიანი ნამცხვარი საკონდიტრო ხელოვნების კლასიკაა! კიდევ ერთ ინგრედიენტს ვამატებ ცომს და დესერტი წარმოუდგენლად გემრიელია!

0
104
#post_seo_title

თაფლიანი ნამცხვარი თხევადი ცომისგან

ინგრედიენტები

ხორბლის ფქვილი 4 ჭიქა.

თაფლი 6 ს.კ.

კვერცხი 6 ცალი

შაქარი 2 ჭიქა.

არაჟანი 2 ჭიქა.

სოდა 1 ჩაის კოვზი.

კარაქი 150 გრ.

ძმარი 1 ს.კ.

მომზადება

გაადნეთ კარაქი წყლის აბაზანაზე (შეიძლება შეიცვალოს მარგარინით). შემდეგ დაამატეთ თაფლი და 1 ჭიქა შაქარი. კარგად ავურიოთ.

 

თაფლიანი ნამცხვარი საკონდიტრო ხელოვნების კლასიკაა! კიდევ ერთ ინგრედიენტს ვამატებ ცომს და დესერტი წარმოუდგენლად გემრიელია! | შენი სუფრა

ცომში დავამატოთ კვერცხები და სოდა ძმრით, ისევ კარგად ავურიოთ.

 

თაფლიანი ნამცხვარი საკონდიტრო ხელოვნების კლასიკაა! კიდევ ერთ ინგრედიენტს ვამატებ ცომს და დესერტი წარმოუდგენლად გემრიელია! | შენი სუფრა

ჩაყარეთ ფქვილი და აურიეთ მიქსერით ცომი. შემდეგ, გამოაცხვეთ ნამცხვრები. შეგიძლიათ გამოიყენოთ მრგვალი სილიკონის ფორმა ან პერგამენტი წრის ფორმის. ვიზუალურად გაყავით ნარევი 8-10 ნაწილად. დაასხით ცომი კოვზით და გამოაცხვეთ თითოეული ნამცხვარი 12 წუთის განმავლობაში 180 გრადუსზე ტემპერატურაზე.

 

თაფლიანი ნამცხვარი საკონდიტრო ხელოვნების კლასიკაა! კიდევ ერთ ინგრედიენტს ვამატებ ცომს და დესერტი წარმოუდგენლად გემრიელია! | შენი სუფრა

ათქვიფეთ არაჟანი 1 ჭიქა შაქართან ერთად. წაუსვით ნამცხვრებს მიღებული კრემი და მორთეთ მზა ნამცხვარი გარედანაც.

 

თაფლიანი ნამცხვარი საკონდიტრო ხელოვნების კლასიკაა! კიდევ ერთ ინგრედიენტს ვამატებ ცომს და დესერტი წარმოუდგენლად გემრიელია! | შენი სუფრა

შეეცადეთ დაამატოთ რამდენიმე კოვზი ყაყაჩოს თესლი ნახევარ ცომში. ტორტის აწყობის დროს, მონაცვლეობით დააწყვეთ ჩვეულებრივი და ყაყაჩოს ნამცხვრები: ამ გზით მიიღებთ ელეგანტურ ჭრილს და თაფლის ნამცხვრის განახლებულ გემოს. გემრიელად მიირთვით!

READ  ამ სეზონის ახალი ტრენდი – უგემრიელესი ხრაშუნა ნაგეთსი ყაბაყისგან.

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ