ხუთშაბათი, აპრილი 24, 2025
- Advertisement -spot_img
მთავარიბლოგიროგორ გავრეცხოთ მარწყვი სწორად

როგორ გავრეცხოთ მარწყვი სწორად

მარწყვი ერთ-ერთი ყველაზე მარტივად დაბინძურებად ხილთა შორისაა. მარწყვი ღრუბელივითაა და იწოვს ყველანაირ პესტიციდს, რასაც ფერმერები მარწყვის მოყვანისას იყენებენ. ამიტომ, მნიშვნელოვანია მაქსიმალურად გამოვრეცხოთ პესტიციდები და სხვადასხვა მიკრო ორგანიზმებიც.
ხერხი N1: ძმრიან წყალში გარეცხვა

ამისთვის დაგჭირდებათ 4:1 წყალი ძმართან მიმართებაში. ჩაყარეთ მარწყვი, გააჩერეთ 5 წუთი და გადაავლეთ წყალი, შემდეგ გაამშრალეთ და გემრიელად მიირთვით.

ხერხი N2: მარილიან წყალში გარეცხვა

2 ლიტრ წყალში გახსენით 3 სადილის კოვზი მარილი, დააყოვნეთ მარწყვი 5 წუთით, გადაავლეთ წყალი, გააშრეთ და გემრიელად მიირთვით.
​​ხერხი N3: სოდიან წყალში გარეცხვა

​​
2 ლიტრ წყალში გახსენით 1 სადილის კოვზი სოდა, ჩაყარეთ მარწყვი, დააყოვნეთ 5 წუთი, გადაავლეთ წყალი და გემრიელად მიირთვით.
author avatar
SheniSupra.ge
#drpkhakadze
READ  „ბევრი სასიყვარულო ურთიერთობა, ცრემლი და კრახი კი იყო ჩემს ცხოვრებაში” – გიორგი ფხაკაძე
მსგავსი სიახლეები

[fetch_posts]

- Advertisment -spot_img

ბოლო სიახლეები