მოხარშული ჭარხალი ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის. თუმცა მისი მზადების პროცესი კომფორტული და სასიამოვნო პროცესი ნამდვილად არ არის. ამ სტატიაში კი ისეთ ხრიკს გასწავლით, რომ ჭარხლის მოხარშვა ნამდვილად სასიამოვნო პროცესი გახდება თქვენთვის.

0
21
#post_seo_title

მოხარშული ჭარხალი ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის. ისევე როგორც უმი, მოხარშულიც საკმაოდ დადებითად მოქმედებს კუჭ-ნაწლავის მუშაობაზე და ამავე დროს წმენდს სისხლს. მოხარშული ჭარხლისგან სხვადასხვა გემრიელი სალათის მომზადება შეიძლება. თუმცა ხარშვის პროცესი ბევრს არ მოსწონს. ამ დროს ქვაბი საკმაოდ ისვრება და რთული გასარეცხი ხდება. გარდა ამისა,ჭარხლის  ხარშვისას უსიამოვნო სუნი დგება.

არსებობს გამოსავალი – ჭარხლის მოხარშვა პოლიეთილენის პაკეტში. გთავაზობთ ამ მეთოდს საფეხურებად:

აიღე საშუალო ზომის ჭარხალი და კარგად გარეცხე. კუდი არ მოაჭრა.

 

 

მოხარშული ჭარხალი ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის. თუმცა მისი მზადების პროცესი კომფორტული და სასიამოვნო პროცესი ნამდვილად არ არის. ამ სტატიაში კი ისეთ ხრიკს გასწავლით, რომ ჭარხლის მოხარშვა ნამდვილად სასიამოვნო პროცესი გახდება თქვენთვის.

ჭარხალი მოათავსე მკვრივ პარკში, რომელსაც მთლიანობა დარღვეული არ აქვს. ბოსტნეულის ყოველ 250 გ- ზე დაამატე ერთი ჩ. კ. შაქარი.

მოხარშული ჭარხალი ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის. თუმცა მისი მზადების პროცესი კომფორტული და სასიამოვნო პროცესი ნამდვილად არ არის. ამ სტატიაში კი ისეთ ხრიკს გასწავლით, რომ ჭარხლის მოხარშვა ნამდვილად სასიამოვნო პროცესი გახდება თქვენთვის.

ეცადე პარკიდან სრულად გამოუშვა ჰაერი. შემდეგ ის მჭიდროდ შეკარი. წამოადუღე წყალი და ჩაუშვი მასში პაკეტი.

ხარშე ნელ ცეცხლზე 25 წუთის მანძილზე.

მოხარშული ჭარხალი ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის. თუმცა მისი მზადების პროცესი კომფორტული და სასიამოვნო პროცესი ნამდვილად არ არის. ამ სტატიაში კი ისეთ ხრიკს გასწავლით, რომ ჭარხლის მოხარშვა ნამდვილად სასიამოვნო პროცესი გახდება თქვენთვის.

მზა ჭარხალი პაკეტიანად მოათავსე ცივ წყალში და პერიოდულად წყალი უცვალე.

 

 

მოხარშული ჭარხალი ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის. თუმცა მისი მზადების პროცესი კომფორტული და სასიამოვნო პროცესი ნამდვილად არ არის. ამ სტატიაში კი ისეთ ხრიკს გასწავლით, რომ ჭარხლის მოხარშვა ნამდვილად სასიამოვნო პროცესი გახდება თქვენთვის.

დაახლოებით ათი წუთის შემდეგ ჭარხალი გაცივდება. ის იოლად იფცქვნება. უკვე შეგიძლია გამოიყენო საჭიროების მიხედვით.

მოხარშული ჭარხალი ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის. თუმცა მისი მზადების პროცესი კომფორტული და სასიამოვნო პროცესი ნამდვილად არ არის. ამ სტატიაში კი ისეთ ხრიკს გასწავლით, რომ ჭარხლის მოხარშვა ნამდვილად სასიამოვნო პროცესი გახდება თქვენთვის.

აი, ასე მარტივად იხარშება ჭარხალი პოლიეთილენის პაკეტში. სცადეთ და მომზადების სხვა ხეხრს აღარ მიმართავთ.

გაუზიარეთ ეს მეთოდი თქვენს მეგობრებსაც!

 

მასალის გამოყენების პირობები