ყვავილოვანი კომბოსტო

0
111
#post_seo_title

ყვავილოვანი კომბოსტო ნამდვილად ბოსტნეულის დედოფალია. მასში 1.5-2-ჯერ მეტი ცილა და 2-3-ჯერ მეტი ვიტამინი C-ა, ვიდრე თეთრ კომბოსტოში.

ყვავილოვანი კომბოსტო  სასარგებლო ბოსტნეულია დაბალი კალორიულობით გამოირჩევა.

 

წარმოგიდგენთ რეცეპტს, რომელიც იდეალურია მათთვის, ვისაც გემრიელად გახდომა უნდა.

ინგრედიენტები: 500 გ ყვავილოვანი კომბოსტო,400 გ მოცარელა, 2 კვერცხი, 1 ხახვი, 2 კბილი ნიორი, 0,5 ჩ.კ. ორეგანო, მარილი, შავი პილპილი, მცენარეული ზეთი

მომზადება

გახეხეთ კომბოსტო მსხვილად.

ყვავილოვანი კომბოსტო | შენი სუფრა

დაჭყლიტეთ ნიორი.

ყვავილოვანი კომბოსტო | შენი სუფრა

წვრილად დაჭერით ხახვი და შეწვით ოქროსფერ შეფერილობამდე.

ყვავილოვანი კომბოსტო | შენი სუფრა

დაუმატეთ კომბოსტოს კვერცხი, ორეგანო, მარილი, პილპილი, შემწვარი ხახვი და ნიორი. აურიეთ.

ყვავილოვანი კომბოსტო | შენი სუფრა

გახეხეთ მოცარელა. დაიტოვეთ 100 გ, დანარჩენი ნაწილი აურიეთ ბოსტნეულთან.

მასა თანაბარ ფენებად მოათავსეთ გაზქურის ლანგარზე. გამოაცხვეთ 25 წთ 170 გრადუს ტემპერატურაზე.

ყვავილოვანი კომბოსტო | შენი სუფრა

გამოიღეთ, მოაყარეთ დარჩენილი ყველი და კიდევ რამდენიმე წთ მოათავსეთ გაზქურაში.

ყვავილოვანი კომბოსტო | შენი სუფრა

იმისთვის, რომ უფრო დიეტური იყოს, მოცარელა სოიოს ყველი ტოფუთი ჩაანაცვლეთ.

#drpkhakadze #pitskhelauri

გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi

READ  გამოიყენეთ ბანანი და მოამზადეთ არაჩვეულებრივი ტორტი გამოცხობის და ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე