როგორ მოვამზადოთ სოსისები ფენოვან ცომში

0
144
{"remix_data":[],"remix_entry_point":"challenges","source_tags":["local"],"origin":"unknown","total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":{},"tools_used":{"transform":1},"is_sticker":false,"edited_since_last_sticker_save":true,"containsFTESticker":false}

ეს რეცეპტი ნამდვილად განსაკუთრებულია და ყველანაირი შანსი აქვს საყვარელი გახდეს. ყველასთვის საყვარელი სოსისები და ცომი გაერთიანებულია და მშვენიერ ვარიანტს წარმოადგენს დიდი კამპანიისთვის.

სოსისები ფენოვან ცომში უფრო მსუყე რომ გამოვიდეს, ცომს ტომატის სოუსი წაუსვით. გემოს გაძლიერებისთვის კი იტალიური ბალახი  გამოიყენეთ. პიკანტურობისთვის მდოგვი!

ინგრედიენტები

რძიანი სოსისი 600 გ

ფენოვანი ცომი 500 გ

კვერცხის გული 1 ც

მომზადება

ცომი გაყინეთ, გააბრტყელეთ 0,3–0,5 მმ სისქით. ფენა მართკუთხედებად დაჭერით, სოსისის სისქის შესაბამისად. ყოველ მართკუთხა ნაწილზე სოსისი მოათავსეთ და ერთ ფენად გადაახვიეთ. რულეტი 2-3 სმ სისქის ნაჭრებად დაჭერით.

როგორ მოვამზადოთ სოსისები ფენოვან ცომში | შენი სუფრა

ღუმელზე დააფინეთ პერგამენტი და მოათავსეთ ნაჭრები. წაუსვით კვერცხის გული და გაზქურაში 15 წუთით 200 გრადუსზე მოათავსეთ.

როგორ მოვამზადოთ სოსისები ფენოვან ცომში | შენი სუფრა

თეფშს რულეტებით გაავსებთ! სწრაფად წაიხემსეთ და საყავრელი ადამიანებიც გაახარეთ.

READ  ეს ნამცხვარი ტრადიციულზე უკეთესია. განსხვავება მხოლოდ ფერში არ არის, არამედ ამ საოცარ ფენაში. ტკბილეულის მოყვარულთა ნამდვილი ბედნიერებაა.