პომიდორი ყველა სალათს თუ ცხელ კერძს უხდება. მაგრამ თუ მას ნივრის სოუსს დაუმატებთ ნამდვილად შესანიშნავ კერძს მიიღებთ. აი რეცეპტი

0
35
#post_seo_title

ზაფხულის ძალაში შესვლასთან ერთად პომიდორი თანდათან უფრო გემრიელი და არომატული ხდება. სხვადასხვა სოუსით შეზავებულს კი უკეთესი გემო აქვს. მათი უამრავი რეცეპტი არსებობს. ჩვენ კი ერთზე შევაჩერეთ ყურადღება. ეს არის ნივრით შეზავებული პომიდორი. ერთხელ მოამზადეთ და თავს ვეღარ დაანებებთ.

ინგრედიენტები

  • ორი კგ პომიდორი
  • ერთი თავი ნიორი
  • 80 გ შაქარი
  • ასი მლ ზეთი
  • 4 ცალი ბულგარული წიწაკა
  • ორი ს. კ. მარილი
  • ასი მლ ძმარი
  • მწვანე წიწაკა ჩილი გემოვნებით
  • ქინძი გემოვნებით

მომზადება

  1. ბულგარული წიწაკა გაასუფთავე, დაჭერი და ჩაყარე ბლენდერის ჭურჭელში. დაამატე გაფცქვნილი ნიორი და მწარე წიწაკა. დააბლენდერე ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

პომიდორი ყველა სალათს თუ ცხელ კერძს უხდება. მაგრამ თუ მას ნივრის სოუსს დაუმატებთ ნამდვილად შესანიშნავ კერძს მიიღებთ. აი რეცეპტი

2. მიღებულ მასას დაამატე მარილი, შაქარი, 6% იანი ძმარი და ზეთი (სასურველია ცივი დაწურვის). კარგად აურიე.

პომიდორი ყველა სალათს თუ ცხელ კერძს უხდება. მაგრამ თუ მას ნივრის სოუსს დაუმატებთ ნამდვილად შესანიშნავ კერძს მიიღებთ. აი რეცეპტი

3. ქინძი გარეცხე, დაჭერი წვრილად და შეურიე სოუსს.

პომიდორი ყველა სალათს თუ ცხელ კერძს უხდება. მაგრამ თუ მას ნივრის სოუსს დაუმატებთ ნამდვილად შესანიშნავ კერძს მიიღებთ. აი რეცეპტი

4. თითო პომოდორი გაჭერი ოთხად. ღრმა თასის ფსკერზე მოათავსე ცოტა სოუსი, შემდეგ პომოდორი, კვლავ სოუსი და ასე მონაცვლეობით. ზედა ფენა სოუსი უნდა იყოს. დააფარე თავსახური და შედგი მაცივარში ორი დღით.

პომიდორი ყველა სალათს თუ ცხელ კერძს უხდება. მაგრამ თუ მას ნივრის სოუსს დაუმატებთ ნამდვილად შესანიშნავ კერძს მიიღებთ. აი რეცეპტი

ამ დროის მანძილზე პომიდორი გახდება პიკანტური. ის ძალიან უხდება ხორცის კერძებს, ასევე კარტოფილს და მაკარონის ნაწარმს. აუცილებლად სცადე, ძალიან მოგეწონება შენც და შენს ახლობლებსაც.

გაუზიარე რეცეპტი მეგობრებს!

მასალის გამოყენების პირობები