თაფლიანი ნამცხვარი ხილით და არაჟნით, რომელსაც ბავშვობაში ხშირად გვიცხობდა ბებია.

0
134
{"remix_data":[],"remix_entry_point":"challenges","source_tags":["local"],"origin":"unknown","total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":{},"tools_used":{"transform":1},"is_sticker":false,"edited_since_last_sticker_save":true,"containsFTESticker":false}

გთავაზობთ ორიგინალურ რეცეპტს, რომლის მიხედვითაც შეგიძლიათ მარტივად მოამზადოთ ეს ნამცხვარი.

ნამცხვარი რომელიც ბავშვობის გემოებს აცოცხლებს.

თაფლიანი ნამცხვარი ხილით და არაჟნით, რომელსაც ბავშვობაში ხშირად გვიცხობდა ბებია. | შენი სუფრა

უბრალო მედოკი

ინგრედიენტები ფირფიტებისთვის:

5 კვერცხი

200 გრ შაქარი

1 ჭიქა თაფლი

2 ს.კ. მარგარინი ან კარაქი

3 ს.კ. მცენარეული ზეთი

3 ჭიქა ფქვილი

1 ს.კ. სოდა

2 ს.კ. ძმარი

თაფლიანი ნამცხვარი ხილით და არაჟნით, რომელსაც ბავშვობაში ხშირად გვიცხობდა ბებია. | შენი სუფრა

კრემის ინგრედიენტები

0.7 მლ არაჟანი

1 ჭიქა შაქრის პუდრა

300 გრ ქლიავი

თაფლიანი ნამცხვრის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ 5 კვერცხი. ცილები შაქართან ერთად ათქვიფეთ, სანამ ქაფი არ წარმოიქმნება. ცალკე ათქვიფეთ კვერცხის გულები და ერთმანეთს შეურიეთ.

თაფლი დაბალ ცეცხლზე დაადნეთ და ათქვეფილ მასას დაუმატეთ.

თაფლიანი ნამცხვარი ხილით და არაჟნით, რომელსაც ბავშვობაში ხშირად გვიცხობდა ბებია. | შენი სუფრა

შემდეგ დაამატეთ კარაქი ან მარგარინი, მცენარეული ზეთი (სასურველია უსუნო) და ძმარი გახსნილი სოდაში.

თაფლიანი ნამცხვარი ხილით და არაჟნით, რომელსაც ბავშვობაში ხშირად გვიცხობდა ბებია. | შენი სუფრა

თანდათანობით აურიეთ ფქვილი. მზა ცომი უნდა იყოს სქელი არაჟნის სისქის, გაყავით იგი სამ ნაწილად. ჩაასხით თითოეული საცხობ ფორმაში და გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე 20 წუთის  განმავლობაში.

თაფლიანი ნამცხვარი ხილით და არაჟნით, რომელსაც ბავშვობაში ხშირად გვიცხობდა ბებია. | შენი სუფრა

კრემის მოსამზადებლად არაჟანი და შაქრის პუდრა მიქსერით ათქვიფეთ.

თაფლიანი ნამცხვარი ხილით და არაჟნით, რომელსაც ბავშვობაში ხშირად გვიცხობდა ბებია. | შენი სუფრა

შემდეგ დაჭერით წვრილად ქლიავი, აურიეთ და კრემით შეაერთეთ გაციებული ნამცხვრის ფირფიტები, ასევე თავზე და გვერდებზეც წაუსვით.

თაფლიანი ნამცხვარი ხილით და არაჟნით, რომელსაც ბავშვობაში ხშირად გვიცხობდა ბებია. | შენი სუფრა

სასურველია 2 საათით თაფლიანი ნამცხარი მოათავსოთ ცივ ადგილას. ზემოდან შეგიძლიათ მოაყაროთ ნამცხვრის ნაფხვენი, დაჭრილი ნიგოზი, შოკოლადი, თქვენი შეხედულებისამებრ და გემოვნებით.

READ  როგორ მოვამზადოთ იოგურტი სახლის პირობებში – 3 მარტივი მეთოდი

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ