მაღაზიაში ჩვეულებრივ კეფირს ვყიდულობ და შემდეგ შესანიშნავ ყველს ვამზადებ. აი რეცეპტი

0
37
#post_seo_title

ჩვეულებრივი კეფირისგან ფეტას მსგავსი ყველის მომზადება შეგიძლიათ. ფეტა ტრადიციული ბერძნული ყველის სახეობაა, უგემრიელესი პროდუქტი, რომელსაც სახლშიც მოამზადებთ.

ინგრედიენტები
  • 2 ლ კეფირი (2,5% ცხიმით)
  • 3 ჩ.კ. მარილი
მომზადება

ჩაასხით კეფირი ქვაბში.

მაღაზიაში ჩვეულებრივ კეფირს ვყიდულობ და შემდეგ შესანიშნავ ყველს ვამზადებ. აი რეცეპტი

დაუმატეთ 2 ჩ.კ. მარილი. აურიეთ. მიიყვანეთ ადუღებამდე ნელ ცეცხლზე.

მაღაზიაში ჩვეულებრივ კეფირს ვყიდულობ და შემდეგ შესანიშნავ ყველს ვამზადებ. აი რეცეპტი

როცა კეფირი ადუღებას დაიწყებს, თავზე ბუშტები გაუჩნდება, ხაჭოს მასა ზევითკენ წამოვა და დაბლა შრატის მსგავსი სითხე დარჩება. ამ ნიშნებს რო შეატყობთ, გადმოიღეთ ქვაბი ცეცხლიდან.

მაღაზიაში ჩვეულებრივ კეფირს ვყიდულობ და შემდეგ შესანიშნავ ყველს ვამზადებ. აი რეცეპტი

მოამზადეთ ჭურჭელი. აიღეთ ღრმა ჯამი. დააფინეთ ორმაგი მარლა.

მაღაზიაში ჩვეულებრივ კეფირს ვყიდულობ და შემდეგ შესანიშნავ ყველს ვამზადებ. აი რეცეპტი

თეთრი მასა მარლაზე მოათავსეთ. დაუცადეთ რამდენიმე წუთი, რათა სითხე გაიწოვოს.

მაღაზიაში ჩვეულებრივ კეფირს ვყიდულობ და შემდეგ შესანიშნავ ყველს ვამზადებ. აი რეცეპტი

შეახვიეთ ყველი მარლაში, გაუკეთეთ ნასკვი. გადაიტანეთ მაცივარში.

მაღაზიაში ჩვეულებრივ კეფირს ვყიდულობ და შემდეგ შესანიშნავ ყველს ვამზადებ. აი რეცეპტი

1 საათის შემდეგ შეგიძლიათ გამოიღოთ და დაჭრათ.

მაღაზიაში ჩვეულებრივ კეფირს ვყიდულობ და შემდეგ შესანიშნავ ყველს ვამზადებ. აი რეცეპტი

ის იმ ფორმაში გაცივდება, როგორშიც შეინახავთ. შეგიძლიათ სხვანაირი ფორმა მისცეთ.

მასალის გამოყენების პირობები