როგორი ყავა მიირთვათ და რა რაოდენობით- მიიღეთ დიეტოლოგების რჩევები
დიეტოლოგების რჩევები მნიშვნელოვნია განსაკუთღებით მათთვის ვინც წონას მკაცრად აკონტროლებს. ყავა შეიცავს ჩვენი ორგანიზმისთვის აუცილებელ ანტიოქსიდანტებს და დაგეხმარებათ წონაში დაკლებაში, მაგრამ თუ ამ გამამხნევებელ სასმელს თქვენს ფინჯანში არასწორ ინგრედიენტებს დაუმატებთ, შესაძლოა ზიანი მიაყენოთ თქვენს ჯანმრთელობას, ვიდრე დაეხმაროთ მას. ბევრი ყველაზე პოპულარული ყავის დანამატი შეიცავს შაქარს და სხვა მავნე დანამატებს, რამაც შეიძლება დაგაყენოთ წონის მომატების, ანთების და ჯანმრთელობის სხვა პრობლემების წინაშე. თუ არ მოგწონთ კლასიკური შავი ყავა, მაშინ უნდა იცოდეთ, როგორი რძის დამატება ჯობია, რომ მისგან მაქსიმალური სარგებელი მიიღოთ.
მიუხედავად იმისა, რომ ნუშისა და შვრიის რძე უფრო პოპულარული ვარიანტია ბოლო რამდენიმე წლის განმავლობაში, სოიოს რძე არის უმაღლესი რეკომენდაცია, როდესაც საქმე ეხება ყველაზე ჯანსაღ რძეს თქვენი ყავისთვის. ნუტრიციოლოგის თქმით, “სოიოს რძეს აქვს ჯანმრთელობის მრავალი სარგებელი, რაც განასხვავებს მას სხვა სახის რძისგან.
პირველ რიგში, დიეტოლოგები აღნიშნავენ, რომ სოიო, რისგანაც იგი მზადდება, “მცენარეული ცილის შესანიშნავი წყაროა”, რაც ამ რძეს “შესანიშნავ არჩევანს ხდის მათთვის, ვინც ცდილობს გაზარდოს ცილების მიღება ან გადავიდეს უფრო მცენარეულ დიეტაზე. ” ერთი პორცია შეიცავს 7 გრამ ცილას. ეს მას ყველაზე ცილოვან პროდუქტად აქცევს მცენარეულ რძეს შორის.
გაიგეთ მეტი ჩვენს ტელეგრამ არხზე შემოგვიერთდით ტელეგრამზე: https://t.me/SheniEkimi