დიასახლისების უმეტესობა თავს არიდებს საფუარიანი ცომის მომზადებას და ცდილობენ მარტივი გამოსავალი გამონახონ. ამ რეცეპტით კი საქმეს ნამდვილად გაიმარტივებთ. უბრალოდ მოიმარაგეთ ქოქოსის ფანტელები. აი რეცეპტი

0
37
#post_seo_title

ბევრი დიასახლისი რატომღაც ცდილობს თავიდან აირიდოს საფუარიანი ცომის მომზადების პროცესი და უფრო მარტივი რეცეპტები იპოვოს. დღეს გთავაზობთ ხრაშუნა მილაკების მომზადების ხერხს, როლებიც მზადდება არა გაფუებული ცომისგან – არამედ ხაჭოსგან. ამ დესერტის საიდუმლო ინგრედიენტი არის ქოქოსის ფანტელი, რომელიც ნამცხვარს ახალ საგემოვნო ელფერს სძენს.

ინგრედიენტები

  • 250 გ ხაჭო
  • ერთი მწიკვი მარილი
  • 80 გ კარაქი
  • 180 გ ფქვილი
  • ერთი ჩ. კ. გამაფხვიერებელი
  • 3 ს. კ. შაქარი
  • ორი ს. კ. ქოქოსის ფანტელი

მომზადება

1. ხაჭო, მარილი და რბილი კარაქი შეურიე ერთმანეთს. ჩაჭყლიტე ჩანგლით ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.

დიასახლისების უმეტესობა თავს არიდებს საფუარიანი ცომის მომზადებას და ცდილობენ მარტივი გამოსავალი გამონახონ. ამ რეცეპტით კი საქმეს ნამდვილად გაიმარტივებთ. უბრალოდ მოიმარაგეთ ქოქოსის ფანტელები. აი რეცეპტი

2. ხაჭოს დაამატე გაცრილი ფქვილის ნახევარი და გამაფხვიერებელი. კარგად აურიე. შემდეგ თანდათან დაამატე დარჩენილი ფქვილი, მოზილე სქელი ცომი.

დიასახლისების უმეტესობა თავს არიდებს საფუარიანი ცომის მომზადებას და ცდილობენ მარტივი გამოსავალი გამონახონ. ამ რეცეპტით კი საქმეს ნამდვილად გაიმარტივებთ. უბრალოდ მოიმარაგეთ ქოქოსის ფანტელები. აი რეცეპტი

3. ცომი გაყავი ორ ნაწილად და გააბრტყელე. მიეცი რულეტის ფორმა. შემდეგ სწორკუთხედის ფორმად გააბრტყელე, რომლის სისქე იქნება 2-3 მმ. მოაჭერი ნაპირები.

დიასახლისების უმეტესობა თავს არიდებს საფუარიანი ცომის მომზადებას და ცდილობენ მარტივი გამოსავალი გამონახონ. ამ რეცეპტით კი საქმეს ნამდვილად გაიმარტივებთ. უბრალოდ მოიმარაგეთ ქოქოსის ფანტელები. აი რეცეპტი

4. ცომის თითოეულ ფირფიტას მოაყარე შაქარი და ქოქოსის ფანტელი. გადაახვიე რულეტივით, რაც შეიძლება მჭიდროდ.

დიასახლისების უმეტესობა თავს არიდებს საფუარიანი ცომის მომზადებას და ცდილობენ მარტივი გამოსავალი გამონახონ. ამ რეცეპტით კი საქმეს ნამდვილად გაიმარტივებთ. უბრალოდ მოიმარაგეთ ქოქოსის ფანტელები. აი რეცეპტი

5. რულეტი დაჭერი 5 სმ სიგრძის ნაჭრებად. ხვეულები დაალაგე პერგამენტიან საცხობზე და გამოაცხე 180 გრადუსზე 20 წუთის მანძილზე.

დიასახლისების უმეტესობა თავს არიდებს საფუარიანი ცომის მომზადებას და ცდილობენ მარტივი გამოსავალი გამონახონ. ამ რეცეპტით კი საქმეს ნამდვილად გაიმარტივებთ. უბრალოდ მოიმარაგეთ ქოქოსის ფანტელები. აი რეცეპტი

შეგიძლია ნამცხვარს მოაყარო შაქრის პუდრა. სინჯე და თავად დარწმუნდები, თუ როგორ არომატს ანიჭებს ქოქოსის გემო ამ დესერტს და როგორი ნაზი სტრუქტურისაა ის.

გაუზიარე რეცეპტი შენს მეგობრებსაც!

მასალის გამოყენების პირობები